Caberet_001.jpg
Caberet_002.jpg
Caberet_003.jpg

Få billet til CABARET i Tivoli

207,- / 415,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få billet til Tivolis nye CABARET-scene, der bl.a. byder på sang, komik, magi, drag og fri bar. Se f.eks. Keld og Hilda, Amin Jensen eller Dario Campeotto

Varieté-show på CABARET i Tivoli

Journalist: Severin Hygum

 

Oplevelserne venter i stride strømme, når tæppet går til side, og en perlerække af unikke kunstnere går på scenen på CABARET i Tivoli. Glæd dig til at opleve dansktop, humor, drag, artisteri, magi og sang til et hæsblæsende varieté-show i Tivoli.

CABARET er et teatershow med forskellige og uafhængige indslag, hvor to aftener ikke er ens. Du kommer til at opleve underholdningen på tæt hold, når artisterne optræder rundt blandt cafébordene til et siddende publikum. Der er under hele showet fri bar i fadøl, sodavand, vin og drinks, der serveres ved bordene.

Showet appellerer efter alt at dømme til et bredt publikum, som ikke er bange for et godt grin. Mandag-torsdag starter showet kl. 20, fredage og lørdage kl. 20.30. Showet varer tre timer, og dørene åbner en time før showstart. Og den frie bar gælder fra du ankommer til showet slutter.

Se programmet til de forskellige datoer på www.tivolicabaret.dk.

Rigtig god fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.03.2012 til 17.04.2012.

Bemærk, at der ikke er nogen returret på købet.

Tilbuddet er ikke inklusiv Tivolis entré.

Tilbuddet er for 1 billet til 1 person.

Forbehold for udsolgte datoer.

Booking efter først-til-mølle på info@tivolicabaret.dk.

Efter købet skal du sende en mail, hvor du oplyser foretrukne dato og antal billetter.

Max. 1000 værdibeviser i salg til de 5 forestillinger.Information

Åbningstider:

Forestillingstiderne er d. 11., 12., 13., 14. og 17. april og showet starter mandag-torsdag kl. 20 og fredag-lørdag kl. 20.30. Dørene åbner en time før showstart.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

CABARET i Tivoli
CVR: ??
  • CABARET i Tivoli
    Vesterbrogade 3
    1620 København V
    Tlf. 33 33 33 85
Vælg variation
Vælg variation