sporting_001.JPG
sporting_002.JPG
sporting_003.JPG
sporting_004.JPG
sporting_005.JPG
sporting_006.JPG
sporting_007.JPG
sporting_008.JPG

Kom i form med 3 mdrs. fri træning hos Sporting Health Club

299,- / 1.050,-
  • 72% rabat
  • Slutter om

Træn intensivt i 3 mdr. hos Sporting Health Club i hjertet af København. Som nybegynder får du et opstarts- træningsprogram med resultatsgaranti

Kom i god form med 3 mdrs. fri træning

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Kom du aldrig rigtigt i gang med nytårsforsættet om, at 2012 skulle være året, hvor du kom ind i en skarp rutine med regelmæssig, ugentlig træning? Med dagens tilbud om 3 mdrs. fri træning hos Sporting Health Club gælder det bare om at droppe den dårlige samvittighed og komme af sted.

Det er den kendte træningsfysiolog og tv-vært Henrik Duer, som er medejer og træningsrådgiver for Sporting Health Club. Han har også erfaring som træner af lands- og elitehold inden for bl.a. roning og basketball. Hos Sporting Health Club får du med dagens tilbud et billigt medlemskab, og hvis du er helt grøn i træningens verden, får du også et fastlagt nybegynder-program, som Henrik Duer har lavet. Programmet er et skub i den rigtige retning, hvis du vil opnå resultater. Resultater du vel og mærke kun opnår, hvis du følger træningsprogrammet ned til mindste detalje.

Centeret er Københavns ældste og fylder 40 til næste år. Her er en hyggelig og afslappet stemning, hvor der er plads til alle. Og du vil få oplevelsen af en mere personlig og fokuseret tilgang til dig og din træning, end du finder så mange andre steder.

Sporting Health Club har træningsmaskiner fra Cybex og kredsløbsmaskiner fra Life Fitness, og der er enkelte holdtimer i pilates. Fokusset i centeret er hovedsagligt på konditions- og styrketræning på egen hånd.

Hvis du får blod på tanden i løbet af de tre måneder, kan de altid hjælpe dig videre i et længere træningsforløb.

God træning!

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.03.2012 til 01.07.2012.

Book holdtid på tlf. 33 13 16 12.

Du skal være minimum 18 år for at benytte dig af tilbuddet.

Gælder kun for nye medlemmer.

Værdibeviset kan ikke kombineres med andre tilbud.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Max 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Man-tors: 6.30-21.00

Fre: 6.20-20.30

Lør: 9-18

Søn: 10-18

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Sporting Health Club

Adresse

Gothersgade 14
1123 København K
  • Sporting Health Club
    Gothersgade 14
    1123 København K
    Tlf.: 33 13 16 12
Vælg variation
Vælg variation