Rengoering_001.jpg
Rengoering_002.jpg
Rengoering_003.jpg
Rengoering_004.jpg

Badeværelsesrengøring fra Ren-seng.dk

499,- / 1.299,-
 • 62% rabat
 • Slutter om

Slut med klamme karklude, kalk og knofedt. Få professionelle rengøringseksperter fra Ren-seng til at gøre hovedrent på dit badeværelse

Skinnende rent, uden besvær

Journalist: Durita Dybczak

 

Badeværelset er et af husets mest funktionelle rum. Det bliver brugt dagligt - ikke kun af dig, men også af dine gæster. Derfor er det vigtigt, at det tager sig godt ud. Det er bare ikke altid så nemt at holde kalk og andet skidt på afstand på et badeværelse, hvor der tit er vådt eller fugtigt. Men fortvivl ej, Ren-seng kender alle de rigtige hemmeligheder og klarer det nemt for dig.

Ren-seng specialiserer sig i flere forskellige slags rengøring. Siden de startede for et år siden, har de haft travlt med at køre ud til kunder og gøre deres hjem - og også senge - rene, deraf kommer navnet. Nu er turen kommet til dit badeværelse.

Med dagens tilbud får du en af de dygtige medarbejder fra Ren-seng hjem til dig for at give dit badeværelse en overhaling. Rengøringen tager en til halvanden time og består af:

 • En klassisk rengøring med masser af knofedt
 • Afkalkning
 • Imprægnering ved hjælp af et nanoprodukt, som efterlader sugende såvel som ikke sugende overflader vand-, kalk- og bakterieafvisende, i vådrumszoner så som brusenicher, badekar og spabade

Imprægneringen betyder, at badeværelsesrengøringen fremover nemt og hurtigt kan klares med en våd klud. Derved sparer du dig selv og miljøet for gentagende brug af skrappe rengøringsmidler. Nogle gange må man gerne springe over, hvor gærdet er lavest. Det kan nemlig godt betale sig at lade Ren-seng klare rengøringen.

Betingelser

 • Kan indløses fra 19.03.2012 til 18.06.2012.

Ring og bestil tid i god tid på 32 200 800.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Ren Seng
CVR: ??
 • Ren Seng
  Agervang 9
  2800 Lyngby
  Tlf.: 32 20 08 00
Vælg variation
Vælg variation