carrera_forevermine_pink.jpg
oakley_holbrook.jpg
ray_ban_3025.jpg
ray_ban_2140.jpg
tom_ford_whitney.jpg
gucci_1622.jpg
dior_glossy.jpg
carrera_forever_mine.jpg

400 kr. til designer-solbriller fra sunglassesshop.com

160,- / 400,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Med et gavekort på 400 kr. til sunglassesshop.com kan du håndplukke dine solbriller blandt de største mærker som Ray-Ban, Tom Ford, Oakley & Dior

Designer-solbriller til dit look

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

 

Er du træt af at betale overpris for dine solbriller hos danske forhandlere og optikere? Eller kan du aldrig finde lige præcis den model, du leder efter? Hos sunglassesshop.com er det næsten 100 % sikkert, at de har modellen, du leder efter i deres sortiment. Det omfatter nemlig mere end 160 af de mest luksuriøse mærker blandt andet Dior, Gucci, Oakley, Ray-Ban og Tom Ford. Du kan også få udvalgte modeller med styrke, hvis du har behov for det.

Hos sunglassesshop.com sælger de kun ægte varer. De køber alle deres produkter direkte fra leverandørerne og har en autoriseret indkøber for hvert eneste mærke, som de sælger. På Ray-Bans og Oakleys hjemmesider er sunglassesshop.com også kvalitetsstempelet som godkendt forhandler.

Alle produkter leveres med garanti, og hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte sunglassesshop.com. De sidder klar til at hjælpe. Hvis du slår dem op på Trustpilot.dk, vil du se, de har en fantastisk rating.

Lige nu tilbyder Sunglasses Shop gratis levering.Der er under 2 ugers leveringstid på almindelige solbriller og 4 ugers leveringstid på solbriller med styrke.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.03.2012 til 18.06.2012.

Du kan max. bruge 1 værdibevis pr. ordre.

Når du har lagt dine varer i kurven går du til betaling. I feltet 'rabatkode' skal du oplyse dit Downtown-referencenummer (uden de sidste to bogstaver). Derved genereres rabatten automatisk. Derefter skal du i feltet "navn" skrive dine kontrolbogstaver i en parentes efter dit navn.

Kan indløses fra mandag d. 19/3-2012.

Der er 2 ugers leveringstid på almindelige solbriller, og 4 ugers leveringstid på solbriller med styrke.

OBS: Det danske kontor er at træffes man-fre kl.10-18.30 på. tlf. 36 96 42 11.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18.30

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

trustpilot.dk

Super betjening! Der er intet at sætte en finger på. Siden kan klart anbefales!!

Set på www.trustpilot.dk

The whole process was quick, easy and SO much cheaper than buying in a shop. It was brilliant.

Set på www.trustpilot.dk

I was looking for these sunglasses for a while. They processed my order super fast and I received them in a week when I was in US

Set på www.trustpilot.dk

Aftalepart

Sunglasses Shop
CVR: 77 4239 16
Vælg variation
Vælg variation