AG_00.jpg
AG_01.jpg
AG_02.jpg
AG_03.jpg
AG_04.jpg
AG_05.jpg
AG_06.jpg
AG_07.jpg
AG_08.jpg

2 billetter til AG København - IK Sävehof

250,- / 500,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Oplev Danmarks absolut bedste håndboldhold, når AG København møder svenske IK Sävehof i Champions Leauge 1/8-finalen d. 24/3 kl. 19.30. I får 2 billetter

Slaget om Norden

Journalist: Mads Emil Wivel

 

AG Københavns håndboldshows er allerede blevet legendariske, og holdet er det bedste nogensinde set i dansk klubhåndbold. Efter fem oprykninger i træk debuterede AGK i 2010 i ligaen, hvor de først vandt pokalfinalen, siden det danske mesterskab og i august 2011 vandt de den danske Super Cup. Der blev tillige sat verdensrekord, da ikke færre end 36.651 tilskuere så AG København løfte mesterskabspokalen i Parken.

Nu er det danske superhold klar til at slå deres folder på den internationale håndboldscene, når de kæmper om den prestigefyldte Champions Leauge-titel. De har allerede spillet lige op med de tyske giganter fra Kiel i en kamp, der blev fulgt af ikke færre end 650.000 seere, da den blev vist på DR1 i slutningen af februar. Nu venter svenske Sävehof i 1/8-finalen, som du har muligheden for at opleve live i Boozt.com Arena (bedre kendt som Brøndby Hallen).

Oplevelse for hele familien
En håndboldkamp med AG København er en oplevelse for hele familien. Der er masser af spænding og action til mændene, muskuløse håndboldspillere i korte shorts til kvinderne og metervis af underholdning til børnene. To timer før kampstart indtager børn (og deres forældre) AGK Livol Funzone og tester, om de kan skyde hårdere end Mikkel Hansen, kaste mere præcist end Joachim Boldsen eller drible hurtigere end Snorri Gudjonsson. Der er også mulighed for at få autografer efter kampen.

God fornøjelse!

Betingelser

 • Kan indløses fra 24.03.2012 til 22.06.2012.

På mandag får du en mail fra AG København med en bookingkode.

Når du har modtaget bookingkoden, skal du gå ind på shop.agkbh.dk og bestille dine billetter. 

Bemærk: Der er ingen returret på billetterne.

Max. 200 værdibeviser til salg.Information

Spilletid

24. marts klokken 19.30

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

The Little Girl Grew Up

"Faktisk må jeg indrømme, at jeg havde glemt, hvor cool det er at være til live-håndboldkamp. De forstod virkelig at fyre den af med musik, gymnaster, maskotter, kommentatorer, sangere, lysshow og røgmaskiner. Er du vimmer mand, det tog mig ca. 2 sekunder at komme i stemning, og jeg var fuldstændig opslugt af oplevelsen resten af dagen."

Blogger Anne Deppe om AG København-hjemmekamp, set på The Little Girl Grew Up

Aftalepart

AG København
CVR: ??
 • AG København
  Brøndby Hallen
  Brøndby Stadion 10
  2605 Brøndby
  Tlf. 43 43 15 20
Vælg variation
Vælg variation