Canvas_001.jpg
Canvas_002.jpg
Canvas_003.jpg
Canvas_004.jpg
Canvas_005.jpg

1 billede trykt på 60 x 80 cm lærred

199,- / 675,-
 • 71% rabat
 • Slutter om

Forvandl dit yndlingsbillede til ægte fotokunst trykt på et 60 x 80 cm stort lærred. Forevig dine grinende unger eller sammensæt din egen collage

Skab din egen fotokunst

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

 

Har du det mest forunderlige billede fra din ferie, eller ligger du inde med det skønneste familiefoto? Så har du nu muligheden for at få det blæst op på et 60 x 80 cm stort lærred, der kan pryde dit hjem.

For at få det mest optimale resultat, bør opløsningen være 3756 x 4937 pixels, hvilket svarer til 60 x 80 cm i 150dpi, der er den anbefalede opløsing. Du kan dog gå helt ned til 1903 x 2501 pixels, uden at der vil være øjensynlige uskarpheder i billedet.

Du tjekker dit fotografis opløsning ved at højreklikke på det og vælge "egenskaber". Du kan kun uploade billeder i formatet JPEG.  Hvis dit billede er i et andet format, kan du lave det om ved at vælge "gem som" og derefter vælge "JPEG".

Hvis du er bruger af Photoshop, Picasa eller et andet billedbehandlingsprogram, kan du også sammensætte din egen collage i målene 60 x 80 og få det printet som ét billede. Det er en super lækker måde at få foreviget en fantastisk ferie på. Hvis du laver din egen collage, skal du dog være opmærksom ikke at eksportere filen til webbrug og i stedet arkivere den direkte som JPEG med en kompressionsgrad på mindst 8. Ellers kan det også gå ud over kvaliteten på dit billede, uanset opløsning.

Bemærk! De yderste ca. 20 mm af det valgte motiv bliver bukket rundt om blindrammen, så tag højde for dette, når du uploader et billede.

Sådan uploader du dit billede på print2people.dk:

 • Gå ind på www.print2people.dk og klik på 'Nyhed: Canvas Print' i venstre kolonne under 'Foto og fun'. Eller følg dette direkte link.
 • Vælg 'Landskab' eller 'Portræt' (landskab = liggende, portræt = højkant) under 'Canvas 60x80 cm' og tryk på 'Bestil Canvas'.
 • Tryk på Full page photos' og klik 'Næste'.
 • Tryk på 'Tilføj billeder'.
 • Skriv albumnavn og tryk på 'Opret'.
 • Klik på 'Vælg filer' eller træk et billede hen på lærredet og vælg derefter 'Overfør'.
 • Træk dit billede over på kanvasset og klik på 'Fortsæt'.
 • Hvis du er tilfreds med resultatet, så klik på 'Tilføj til indkøbskurv'.
 • Klik på 'Gå til kassen'.
 • Opret et kundelogin, indtast leveringsoplysninger og klik på 'Opret Print2people Kundelogin'.
 • Bekræft din ordre og indtast din print2people-kode, som du får tilsendt pr. mail. BEMÆRK: rabatkoden er ikke dit Downtown-referencenummer.

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.03.2012 til 16.06.2012.

Porto og leveringsomkostninger er ikke inkluderet i prisen og koster i alt 79 kr.

2 hverdage efter dit køb får du tilsendt en rabatkode på mail som du skal benytte, når du skal indløse dit værdibevis. Du skal IKKE anvende dit referencenr.

Ønsker du at annullere tilbuddet, skal det ske inden for de første 14 dage, efter du har købt tilbuddet. Herefter frafalder returretten både hos Print2people.dk og hos Downtown.

Når du har bestilt dit trykte lærred, er der ingen fortrydelsesret, da produktet er individuelt fremstillet.

Er der fejl i produktet, som skyldes produktionsfejl, har du fuld reklamationsret i henhold til vilkårene på Print2people.dk.Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Print2People ApS
CVR: 28296169

Adresse

Nørresøgade 27a, 1. tv
Kbh K
 • Print2People ApS
  Galoche Alle 14
  4600 Køge
  Tlf. 70 20 60 52
Vælg variation
Vælg variation