Helios_001.jpg
Helios_002.JPG
Helios_004.jpg
Helios_005.JPG
Helios_007.jpg
Helios_008.jpg

Effektiv & smertefri hårfjerning hos den førende klinik Helios

1.099,- / 2.250,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Besøg Helios og bliv sommerklar med en permanent brazilian og laser-hårfjerning i armhulerne. Klinikken anvender som de eneste i DK markedets bedste metode

Hellerup-klinik med effektive metoder

Journalist: Severin Hygum

 

Strandvejs-klinikken Helios har i mange år tilbudt eksklusive skønhedsbehandlinger til de kræsne. Klinikken var derfor ikke overraskende først i Danmark med den førende laser-hårfjerningsmetode med navn Soprano XL. Helios har siden introduktionen for et års tid siden haft stor succes med metoden, der kan fjerne hår overalt på kroppen.

"Soprano-metoden er grundlæggende bedre på alle punkter i forhold til traditionel laserbehandling, der indebærer en højere risiko for smerter og forbrændinger," fortæller læge Niels Bukh fra Helios, da jeg fanger den travle medejer på telefonen.

Den nye metode giver det yderste hudlag bedre mulighed for at afkøle samtidig med, at varmeenergien koncentreres bedre i det hudlag, der indeholder hårsækkene. Med andre ord bliver dine uønskede hår hurtigere og mere effektivt fjernet. Smertegenerne bliver også mindre i forhold til før, hvor man brugte én kraftig stråle på et mindre hudareal.

"Du skal dog stadig have en vis mængde pigment for, at behandlingen vil have ordentlig effekt," forklarer Niels. Det betyder i praksis, at folk med meget rødt eller lyst hår vil have lille eller ingen effekt af behandlingen, der dog ifølge lægen Niels Bukh stadig er et lille kvantespring på området.

Som udgangspunkt ydes behandlingen kun i armhulerne og omkring brazilian-området, men sygeplejerskerne på klinikken er ifølge Niels Bukh til at snakke med. Vil du eksempelvis hellere have fjernet dunene på overlæben frem for håret under armene, skulle det kunne lade sig gøre.

Husk, at klinikken tilbyder 30 % rabat på efterfølgende hårfjerninger for Downtown-kunder. Antallet af behandlinger for permanent hårfjerning, er oftest 4-6 gange.

God tur til Hellerup - og god fornøjelse til sommer, hvor det hele bliver lidt nemmere efter en hårfjerning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.03.2012 til 16.06.2012.

Max 1 værdibevis pr person.

Tilbuddet er for 1 behandling til 1 person.

Antallet af behandlinger for permanent hårfjerning er oftest 4-6 gange og virker mindre effektivt hos meget rød- og lyshårede personer.

Minimumsalderen er 18 år.

Klinikken giver Downtown-kunder 30 % rabat på efterfølgende hårfjerningsbehandlinger.

Tidsbooking skal ske på tlf. 39 616 616.

Eventuelt afbud af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers indløses værdibeviset af hensyn til klinikkens planlægning.Information

Åbningstider:

Man-fre: kl. 10-18
Lør-søn: kl. 10-16

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Helios
CVR: 11764401

Adresse

Strandvejen 124
2900 Hellerup
  • Helios
    Strandvejen 124
    2900 Hellerup
    Tlf. 39 61 66 16
Vælg variation
Vælg variation