degas_001.JPG
degas_002.JPG
degas_003.JPG
degas_004.JPG
degas_005.JPG
degas_006.JPG
degas_007.JPG

Æske med 12 macarons & 1 flaske ægte champagne

224,- / 449,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en æske med 12 macarons og 1 eksklusiv flaske M. BRUGNON-champagne fra franske Brasserie Degas på Trommesalen

Franske godbidder

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

"I Frankrig serverer de macarons på alle de gode caféer, restauranter, konditorier og bagerier, så udbredt er fænomenet. Samme udvikling kommer også til at ske i Danmark, når folk for alvor får øjnene op for de små godbidder," fortæller indehaverne af Brasserie Degas, da Downtown kigger forbi deres kagebar på Vesterbro.

De små macarons ligger linet op som frankofil gourmet-bland-selv i en stor glasmontre. Ejerne fortæller, at det er en omfattende proces at fremstille de små kager: "Selvom kagerne er små, ligger der stort arbejde og professionelt håndværk bag hver eneste lille godbid. Det er stor konditorikunst at lave macarons," siger de og fortæller, at macarons er "kongerne af cup cakes" for en ægte kageelsker.

Downtown-fotograf Alexander bliver tilbudt at smage en ny mojito-variant, som indehaverne er meget begejstrede for. Det er Alexander også. Han udbryder som en ægte macaron-connaisseur: "Mmm den er overraskende god med en markant smag af mynte og lime," starter han og fortsætter "den har en pistacie-agtig friskhed med et sprødt ydre og et silkeblødt inde - meget delikat," konkluderer han og spørger straks, om han må smage én mere.

Med dagens tilbud får du …

… en æske med 12 stk. macarons, der kan smage af alt fra kaffe, chokolade, hindbær, nougat, mojito, vanilje, pistacie, karamel, citron, solbær, cappuccino og passion samt en flaske ægte fransk M. BRUGNON-champagne, der passer godt til søde sager. Nyd de franske lækkerier til en venindedate ved Skt. Jørgens Sø eller giv delikatesserne som en elegant og anderledes værtindegave.

Bemærk: Du kan ikke selv blande dine macarons. Degas sammensætter smagsvarianterne efter, hvad der er tilgængeligt på den pågældende dag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.03.2012 til 20.06.2012.

Kan afhentes alle dage og weekender mellem kl. 11-18.

Du kan ikke selv blande dine macarons. Degas sammensætter smagsvarianterne efter, hvad der er tilgængeligt på den pågældende dag.Information

Afhentningstider:

Alle dage 11-18

Øvrige åbningstider:

Man-lør: 11-24
Søndag: 11-23

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

AOK


"Fantastisk mad i hyggelige omgivelser - Superlækker, klassisk fransk mad, der er essensen af velsmag! Kan varmt anbefale Degas :)"

-

"Suveræn madoplevelse - Vi kan kun give oplevelsen 6 stjerner."

-

"Hemmeligt sted - men ikke ret længe. Var på Brasserie Degas i går, og smiler stadig saligt."

(Alle set på AOK)

Aftalepart

Brasserie Degas
CVR: ??

Adresse

Gammel Kongevej 41 B
1610 KBH V
  • Brasserie Degas
    Trommesalen 5
    1614 København V
    Tlf. 33 22 28 26
Vælg variation
Vælg variation