octopus_001.jpg
octopus_002.jpg
octopus_003.jpg
octopus_004.jpg
octopus_005.jpg
octopus_006.jpg
octopus_007.jpg
octopus_008.jpg
octopus_009.jpg
octopus_010.jpg
billede_01.jpg
billede_02.jpg
billede_03.jpg
billede_04.jpg
billede_05.jpg
billede_06.jpg

Få en unik designpakke m. invitationer, bord- & menukort

499,- / 1.500,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Få lavet dine egne personlige designerinvitationer inklusiv bordkort og menukort til en festlig begivenhed. Vælg ml. 3 skabeloner & få 2 x korrektur

Personlige designerinvitationer

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Paw Ager

 

Oftest er færdigproducerede invitationer, bord- og menukort halvkedelige og fanger ikke essensen af den fest, man gerne vil holde. Eller måske passer det ikke ind i den farveskala, man går og drømmer om. Men det behøver du ikke at bekymre dig om, når Art Directoren fra Octopus Design & Graphics hjælper dig med at specialdesigne det visuelle udtryk til din fest.

Hos Octopus arbejder de rutineret og indgående med grafisk design, og du får derfor professionel hjælp til at vælge farver, skrift og billeder. Du kan selv sætte dit eget præg på invitationerne og de tilhørende bord- og menukort, og på den måde markere dagen med dine personlige billeder og ord. Det unikke udtryk er med til at skabe en personlig stemning og ramme din fest fint ind i et farverigt tema.

Du skal først beslutte dig for én ud af tre forskellige skabeloner, alt efter om du vil have et moderne/romantisk look, et klassisk mønster eller et enkelt/figurativt look. Farverne på dine invitationer, bord- og menukort får du selv lov til at vælge. Så hvis du er brændt varm på forårets fristende pasteller eller drømmer om sommersyrlige pangfarver, kan du nyde dem på det grafiske design til din fest. 

Du vælger og vrager selv blandt farver og typografier - og får et udtryk, der taler sammen i farver, billeder og tekst. Så kan du forhåbentlig få den fest, du går og drømmer om. Helt ned til mindste detalje.

Hvis du ikke lige står og skal giftes, holde fødselsdag, barnedåb eller konfirmation, kan du også vælge at bruge dagens tilbud til at få lavet visitkort, brevpapir, kuverter, brochurer eller andet grafisk materiale du går og tænker på at få lavet.

Du skal ringe el. maile til Mette Jørgensen med dine ønsker for det visuelle udtryk, og sætte en deadline for hvornår dit materiale skal være færdigt. Beviset gælder for 3 timer - så ring til Art Director Mette Jørgensen, og hør hvor meget grafisk arbejde, du kan få lavet for dit bevis, og hvor meget du eventuelt skal lægge oveni.

Du kan vælge at få det grafiske arbejde trykt gennem Octopus Design & Graphics, og prisen for en designpakke med 50 stk. af hver -invitationer, bord- & menukort- afhænger af om du vælger det horisontale eller det kvadratiske invitationskort.

Den samlede trykpris for designpakken med det horisontale invitationskort er 1415 kr.

Den samlede trykpris for designpakken med det kvadratiske invitationskort er 1128,75 kr.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.03.2012 til 15.07.2012.

Ring til Mette på tlf.: 61 66 02 18 el. mail: mette@octopusdesign.dk

Max 106 værdibeviser til salg.

Max 2 værdibeviser pr. person.

Gælder for 2 korrekturgange og prisen er uden tryk

Ved køb af 2 værdibeviser skal de bruges samtidig.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-17

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Octopus Design & Graphics
CVR: 32903878
  • Octopus Design & Graphics
    Studiestræde 14A, 3. sal
    1455 København K
    Tlf.: 61 66 02 18
Vælg variation
Vælg variation