next_001.jpg
next_002.jpg

Oplev den strålende rockmusical Next to Normal på Nørrebro Teater

185,- / 375,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Få 1 billet til den strålende rockmusical Next to Normal på Nørrebro Teater med Laus Høybye Cecilie Stenspil & Troels Lyby ons. d. 4. april 2012 kl. 20

Rockmusical for fuld udblæsning

Journalist: Jonas Kleinschmidt & Ditte Marie Krømmelbein

 

"Jeg ville gerne lave en musical, hvor der ikke var puttet fernis og lak på - en musical som var rå og vild. Ligesom livet," fortæller Thomas Bendixen. Han er instruktør på forestillingen Next to Normal, der handler om livet i en lille familie, der på overfladen synes helt normal. Men som under overfladen gemmer på et ætsende hverdagsdrama med en maniodepressiv mor som altoverskyggende omdrejningspunkt.

"Det er en forestilling, der giver håb, fordi den viser en familie, der prøver at få det til at fungere, selvom deres liv i virkeligheden er et stort kaos. Men sådan er livet jo også," siger han videre.

Forestillingen bygger på den prisvindende amerikanske musical af samme navn, der i hænderne på Thomas Bendixen og hans skuespillere er blevet en rå, grum og realistisk fortælling, der ikke er bange for at trække forhænget til side og vise alt det grimme ved tilværelsen.

"Vi har fjernet lidt af strygerne fra den oprindelige forestilling og erstattet dem med noget elguitar. I stedet er det blevet råt og funky, og der virkelig kommet knald på," fortæller Thomas Bendixen og afslører. at forestillingen indeholder ikke færre end 40 sange.

"Ofte er musicals meget overfladiske, men her får publikum chancen for at se alt det, de ikke skulle have set. Alt det grimme og det hårde," fortæller han med begejstring i stemmen.

Men hvorfor skulle man se en rockmusical om en dysfunktionel familie, kunne man med rette spørge? "Fordi vi jo alle sammen har en del af den familie i os," siger Thomas Bendixen. "Livet er jo ikke enten eller. Det indeholder både smerte og lykke. Og den rejse vil jeg gerne invitere publikum med på."

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.03.2012 til 04.04.2012.

OBS! Ingen returret

Max 300 værdibeviser til salg.

Du får 1 billet i prisklasse A.

Der skal bestilles plads til forestillingen ved at kontakte Nørrebro Teater på tlf. 35 20 09 00 tirs.-fre. mellem kl. 14-18. Oplys referencenr.

Værdibeviset for 1 person til forestillingen den 4. april 2012 kl. 20.Information

Åbningstider:

Tir-fre: 14-18
Lør-man: Lukket

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Pressen skriver:

Information

"Next to Normal virker som en følelsesbombe. Det er faktisk til at blive helt lykkelig af."

Berlingske Tidende

"Den flot forløste musical Next to Normal byder på store præstationer på scenen og bringer følelserne tilbage til teatret." (5 stjerner)

Oestrogen.dk

"en humoristisk familietragedie med stærke følelser og et skræmmende realistisk hverdagsbillede af en familie, der sagtens kunne være dansk." (5 stjerner)

CPHCulture

"der er virkelig luksusbesætning på Nørrebro Teater (...) Faktisk finder man ikke nogen musikforestilling i København i øjeblikket, hvor der bliver sunget og spillet så flot som her." (5 stjerner)

Out & About

"En virkelig vellykket musical" (5 stjerner)

Aftalepart

Nørrebro Teater
CVR: 16148245

Adresse

RAVNSBORGGADE 3
KBH N
  • Nørrebro Teater
    Ravnsborggade 3
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation