foto1.jpg
foto2.jpg
foto3.jpg
foto4.jpg
foto5.jpg

Bliv en god fotograf på 2 timer

299,- / 1.200,-
  • 75% rabat
  • Slutter om

Tag kontrollen over dit spejlreflekskamera – bliv en bedre fotograf på kun 2 timer med et fotokursus hos professionelle Michael Bang

Spejlreflekskamera - mak ret!

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Michael Bang

Klikker du dig ind på Michael Bangs hjemmeside, vil du med det samme erfare, at det ikke er en almindelig lejlighedsfotograf, vi har at gøre med her. Med tonsvis af kommercielle jobs og skud af blandt andre Sidney Lee, Kira Eggers og Morten Breum, udmærker han sig som en professionel fotograf af høj kaliber.

Og Bang deler gladelig ud af sin ekspertise som en af Danmarks mest benyttede undervisere i digital fotografi. Så er du den heldige indehaver af et digitalt spejlreflekskamera, skylder du næsten dig selv og dit kamera at tage på dette intensive to-timers fotokursus. Kurserne vil blive afholdt i et stort fotostudie i Valby tæt på S-togstation og med mulighed for nem og gratis parkering.

På kurset vil Michael Bang vise dig, hvordan du får dit kamera til at makke ret ved at udnytte alle dets facetter og funktioner. Du vil lære, hvordan du gennem manuel indstilling af dit kamera kan skyde billeder, præcist som du forestiller dig dem, inden blitzen går af. Han vil vise dig hemmeligheden bag "det interessante" billede og samtidig anbefale hvilke billedredigeringsprogrammer du skal bruge hvornår og til hvad. Alene det sidste kan spare dig for mange tusinde kroner.

Gå ikke glip af dit kameras mange muligheder. Hiv to timer ud af din kalender til dette intensive fotokursus og forskøn de vigtige begivenheder i dit liv mange år fremad ved at få det optimale ud af dit spejlreflekskamera.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.03.2012 til 31.05.2012.

Præcise kursusdatoer vil blive oplyst kort efter tilbuddet afsluttes på www.michaelbang.com

Tilmelding skal ske via mail:

tilmelding@michaelbang.com

Afbud skal ske senest 48 timer før tilmeldt hold ellers indløses værdibeviset.

NB! Værdibeviset er kun gyldigt til og med sidste oprettede kursusdagInformation

Åbningstider:

Kursusdatoer vil ligge hverdage mellem kl. 19-21 & weekender mellem kl. 12-14 i marts/april/maj alt efter efterspørgslen på tilbuddet.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Fotograffabrikken
CVR: 31931177

Adresse

Vesterballevej 5
7000 Fredericia
  • Fotograffabrikken
    Foto Ravage
    Trekronergade 90
    2500 Valby
Vælg variation
Vælg variation