fatamorgana_001.JPG
fatamorgana_002.JPG
fatamorgana_003.JPG
fatamorgana_004.JPG
fatamorgana_005.JPG
fatamorgana_006.JPG
fatamorgana_007.JPG

Lækker laks i den hippe del af Nørrebro

149,- / 299,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Spis lækker laks på Café Fatamorgana i det hippe Nørrebro-kvarter ved Jægersborggade. Du får en 3-retters menu for 1 person

Stil sulten på Nørrebro

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Alexander Banck-Petersen

"Det er godt nok en flot tallerken - meget sommerlig," udbryder Downtown-fotograf Alexander spontant, da han ser de overdådige middagstallerkner på Café Fatamorgana, der er spækket med alskens lækkerier. Og jeg må give ham ret - klokken nærmer sig 18, og de gavmilde anretninger gør det ikke ligefrem nemmere at ignorere den tiltagende aftensmadssult.

Café Fatamorgana ligger på Borups Plads - lige i nærheden af Jægersborggade hvor trendy madsteder som Meyers Bageri, The Coffee Collective og Restaurant Relæ er åbnet inden for de seneste par år. Café Fatamorgana har eksisteret i 4 år og er et aldeles populært spisested om sommeren, hvor caféen har udeservering på den store, åbne plads foran restauranten med plads til 120 gæster.

Her i de kølige forårsmåneder er hyggen primært rykket indenfor i varmen, hvor Fatamorgana serverer dejlig, hjemmelavet mad til sultne Københavnere. Og ifølge ejeren kan du forvente dig følgende af et besøg på caféen:

"God mad og god service. Jeg har faktisk aldrig mødt nogen, der var utilfredse efter et besøg her på restauranten," fortæller han.

Downtowns heldige udsendte har smagt på herlighederne og kan varmt anbefale at stille aftensmadssulten på Fatamorgana. Alle de små, hjemmelavede retter er rigtig gode - men det er den saftige laks med håndskårne kartofler, der løber med opmærksomheden. Nam.

Glæd dig til følgende:

 • Dolmere lavet af vinblade, løg og ris.
  Sprøde butterdejsruller med græsk fetaost.
  Tzatziki med agurk, hvidløg og bredbladet persille.
 • Ovnbagt laks med middelhavsmarinade og rodfrugter.
  Sprødstegte, håndskårne rosmarinkrydrede kartofler.
  Frisk salat med grønt, krydderurter og balsamico-pesto-dressing.
  Bruschetta med løg, tomat, persille og hvidløg.
 • Hjemmelavet lun chokoladekage med kokos og vaniljeis på siden.


P.S. Har du husket at tilmelde dig Nem Køb? Så behøver du nemlig ikke længere indtaste dit kortnummer, når du shopper på Downtown

Betingelser

 • Kan indløses fra 04.04.2012 til 14.06.2012.

Kan anvendes alle dage fra klokken 17.

Bordbestilling er påkrævet 1 dag i forvejen på tlf.
38 10 07 05.

Menuen er for 1 person.Information

Åbningstider:

Kan anvendes alle dage fraklokken 17

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

aok.dk

"Min yndlingscafé! Ikke alene har de superlækker mad, de har også den bedste betjening - altid smilende og imødekommende."

Set på AOK

Aftalepart

Café Fatamorgana
CVR: 30909143

Adresse

Borups Plads 26
København N
 • Café Fatamorgana
  Borups Plads 26
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation