Medital_01.jpg
Medital_02.JPG
Medital_03.JPG
Medital_04.jpg
Medital_05.jpg
Medital_06.jpg

Akupunktur mod din allergi

240,- / 595,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Forebyg eller få behandlet din allergi med en akupunktur-behandling på sundhedsklinikken Medital Klinik Danmark i Indre By. Sessionen varer 1 time

Effektiv allergibehandling

Journalist: Mads Emil Wivel

 

Allergi er en folkesygdom. I omegnen af 1 million danskere lider af høfeber og døjer i pollensæsonen med gener som hovedpine, kløende øjne, løbende næse og lavt energiniveau. Allergi begrænser dig i dit arbejdsliv, fordi du befinder dig i en konstant, sygdomslignende tilstand og ofte må arbejde på halvt blus. Og allergi begrænser dig i din fritid, fordi du ofte må takke nej til skovture, havearbejde og andre udendørsarrangementer.

"Allergi er en overreaktion fra kroppens side. Den reagerer på helt uskadelige allergener som pollen, støv, husdyr, fødevarer osv. Akupunktur styrker kroppen, så immunsystemet ikke reagerer på de ufarlige påvirkninger," fortæller Nikolaj Nørgaard fra Medital Klinik Danmark. Han forklarer, at allergikere, der benytter sig af akupunktur, ofte opnår betydelige lindringer eller bliver helt fri for deres høfeber-symptomer.

"Vi har haft rigtig mange inde til behandling, der er blevet helt fri for deres allergi, og som kun har brug for en enkelt eller to opfølgende behandlinger i løbet af pollensæsonen," fortæller Nikolaj og pointerer, at langt de fleste - som minimum - oplever en vis grad af lindring og kan bruge akupunktur som et kærkomment supplement til deres medicin.

Behandlingen

For at få det optimale ud af akupunkturen skal behandlingen starte 1 måned inden, pollensæsonen begynder. Du skal typisk behandles 1 gang om ugen i 1-2 måneder, hvis du vil opnå det bedste og mest holdbare resultat. Alt efter hvordan du reagerer på akupunkturen, nedtrappes behandlingerne gradvist, indtil du er selvkørende uden symptomer.

Hele behandlingssessionen varer 1 time, og du ligger med nålene i cirka 30 minutter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.03.2012 til 14.05.2012.

Du kan bestille tid på tlf.
39 43 39 39 eller e-mail medital@meditalklinik.dk

Max. 1 værdibevis per person.Information

Åbningstider:

Man-fre 8.30-16

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Medital Klinik Danmark
CVR: 26994756

Adresse

Nørre Søgade 27 A
1370 København K
  • Medital Klinik Danmark
    Nørre Søgade 27A 1. sal
    1370 København K.
    Tlf. 39 43 39 39
Vælg variation
Vælg variation