smuk_001.JPG
smuk_002.JPG
smuk_003.JPG
smuk_004.JPG
smuk_005.JPG
smuk_006.JPG
smuk_007.JPG
smuk_008.JPG
smuk_009.JPG
smuk_010.JPG
smuk_012.JPG

Ultimativ ansigts-forskønnelse & velvære hos Smukkere.nu

349,- / 795,-
Udsolgt
 • 56% rabat
 • Slutter om

Hos Smukkere.nu får du fornyet glød med en 90 min. kombineret hud- & skønhedspleje-behandling. Det er komplet forårsforskønnelse af din vinterhud

Forårsskøn velværebehandling

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Idet jeg træder over dørtærsklen til skønhedsklinikken Smukkere.nu i Vanløse, føler mit pigehjerte sig straks hjemme. Professionelle og indbydende produkter fra Nimue & Gatineau står på række, og to smilede piger i ens sorte kitler med pink logo tager sødt imod mig. Her dufter mildt af blomster, og det lyse lokale er fint og feminint indrettet med en lyserød farveskala og moderne, transparente Louis Ghost-stole fra Kartell. Rundt om i lokalet står pink liljer, orkideer og hyacinter i store glasvaser og pynter.

Indehaveren Katrine sætter mig venligt ind i behandlingen og sørger for min komfort, da jeg ligger mig til rette i behandlingsstolen. Det er vigtigt for Katrine, at jeg føler mig godt tilpas, så jeg kan geare helt ned og bare nyde den lange behandling. Mit ansigt skal have en mild og effektiv rengøring og jeg skal også nyde afstressende massage af ansigt, décolleté & hænder, retning af bryn og en let dagmake-up.

Under behandlingen bruger hun produkter fra det eksklusive franske mærke Gatineau, som laver nytænkende hudplejeprodukter, der bygger på mange års viden og erfaring. Katrine bruger fx en tørret collagen-maske, som hun dupper på med rosenvand. Den tilføjer min hud ekstra fugt, og jeg kan mærke, hvordan den prikker og virker dybt i huden. "Der er virkelig sket en forskel!", udbryder Katrine, da min hud kommer frem fra masken, og både fotografen Kim og hun kigger indgående på min nye, strålende hud, der før var grå og vintertør. Da jeg går fra klinikken er det ikke kun ansigtet, der har fået et løft - det har humøret også.

Behandlingen består af:

 • Afrensning og hudanalyse
 • Activ eclat enzym peeling
 • Afstressende ansigts- & décolleté-massage
 • Dybderens
 • Retning af bryn
 • Specialmaske tilpasset din huds tilstand
 • Håndmassage
 • Dagcreme m. solfaktor
 • En let dag-make up

Behandlingen sluttes af med et glas forfriskende hyldeblomst og en lille skål med snacks.

Betingelser

 • Kan indløses fra 15.03.2012 til 13.07.2012.

Bestil tid på tlf. 38 33 00 38. Obs! Der kan ikke bestilles tid online

Afbestilling af tid skal ske senest 24 timer før, ellers mister du dit værdibevis.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man-tirs: 9-17

Ons-tors: 11-19

Fre: 10-16

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Smukkere.nu
CVR: 33 83 22 06

Adresse

Sallingvej 25
Vanløse
 • Smukkere.nu
  Sallingvej 25
  2720 Vanløse
  Tlf. 38 33 00 38
Vælg variation
Vælg variation