Mette_001.JPG
Mette_002.JPG
Mette_003.JPG
Mette_004.JPG
Mette_005.JPG
Mette_006.JPG
Mette_007.JPG
Mette_008.JPG
Mette_009.JPG
Mette_010.JPG

Smid kiloene med en CosmoBody Detox-behandling

475,- / 995,-
Udsolgt
  • 52% rabat
  • Slutter om

Smid kiloene og undgå at tage dem på igen. CosmoBody Detox-behandlingen kombinerer wrap med medicinske olier, ansigtszoneterapi og fodzoneterapi

Stimuler kroppen til vægttab

Journalist: Maja Grønbæk

Fotograf: Kim Bjærre

 

CosmoBody er en ny behandling, der garanterer vægttab. Med en speciel creme, ansigts- og zoneterapi stimuleres kroppen til at genoprette ubalancer og slippe af med for eksempel trang til sukker eller for meget mad. Der er altså tale om en behandling med udelukkende naturlige metoder og ingredienser og uden nogen særlig diæt.  

Hos Mette Brandt som udfører behandlingen, starter jeg med at stikke fødderne i et dejligt fodbad, mens vi snakker om min lidt for søde tand. Herefter bliver jeg målt seks forskellige steder på kroppen, som markeres med tusch, så de kan blive målt præcis igen bagefter. Så bliver hele kroppen penslet i en creme- og lerblanding med seks medicinske olier plus lidt ekstra olie specifikt for at sætte ind imod sukkertrangen.

På briksen bliver jeg oven på et varmetæppe pakket ind i plastik og tæpper, så huden kan absorbere blandingen. At ligge der kombineret med den ansigts- og zoneterapi Mette giver mig de næste 40 minutter er helt fantastisk! Ansigtszoneterapien er ens for alle, men under fødderne sætter Mette specifikt ind mod ens problem.

Den overskydende creme bliver tørret af, og jeg hopper afslappet og med babyblød hud ned fra briksen. Jeg bliver målt igen, og selvom jeg egentlig ikke trænger til at tabe mig, er der faktisk røget nogle centimeter af rundt omkring. Jeg får et selvbehandlingsprogram med hjem, så jeg kan se, hvilke punkter i mit ansigt, jeg kan bruge 10 minutter om dagen på at stimulere for at blive sukkertrangen kvit.

Du vil se forandringer allerede efter første behandling, og Mette anbefaler ca. 10 behandlinger i alt. Når du har købt fem, får du den 6. gratis.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.03.2012 til 16.09.2012.

Bestil tid online på www.cosmobody.dk

Max. 1 værdibevis pr. person

Max. 130 værdibeviser til salg

Afbud skal ske senest 24 timer inden aftalt tid, ellers mister du dit værdibevisInformation

Åbningstider:

Man-ons: 9-17

Tor: 12-20

Fre: 9-17

Lør: 9-14

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

CosmoBody
CVR: 34159971

Adresse

Nørregade 41
Kbh K
  • CosmoBody
    Nørregade 41
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation