Alex_001.jpg
Alex_002.jpg
Alex_003.jpg

??

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på sund og delikat 4-retters thai-menu med velkomstdrink, kaffe og avec hos nyåbnede Café AleXander på Østerbro

Eksklusivt thaikøkken med fokus på sundhed og friske råvarer

Skribent: Rosa Cecilie Plum

Foto: Kim Bjærre


Er du træt af den danske vinter? Så drøm dig ud til en solbeskinnet palmestrand under varme himmelstrøg med en eksotisk madoplevelse fra det thailandske køkken. Hos Café AleXander er maden frisk, farverig og velsmagende: Med spicy saucer, sprøde, saftige grøntsager, frisk chili, sukkerærter, ananas, lime, cashewnødder og ingefær er Café AleXander lige det sted, du skal forkæle dig selv og en du holder af.

På hjørnet af Jagtvej og Masnedøgade på Østerbro har George Schmidt netop slået dørene op for Café AleXander - en ny eksklusiv thairestaurant med gastronomi på højt niveau. Sammen med partneren Kitpaphon (også kaldet Bank), har George Schmidt skabt en thairestaurant med fokus på at lave sund og fedtfattig mad til overkommelige priser. Alt bliver tilberedt fra bunden af friske råvarer i det øjeblik, du har givet afgivet din ordre fra menukortet - bortset fra suppen, der skal simre i nogle timer.

Med åbningen den 1. december 2010 startede Café AleXander et nyt koncept. Om aftenen er thairestauranten åben, mens der i sommersæsonen skal være traditionel dansk café i dagtimerne, hvor du f.eks. kan få en salat, burger, omelet eller sandwich til din kaffe. Om søndagen er der brunchbuffet, hvor kokken tilbereder dine lune retter efter eget valg - vælg f.eks. om du har mest lyst til kogte æg, røræg, pocherede æg eller spejlæg - og dertil kan du vælge mellem et bredt udvalg af yoghurt, frisk frugt, skinke, pandekager og andet godt. Café AleXanders ambition er klar. De vil kunne give dig Københavns bedste brunch.

Det blandede koncept betyder, at indretningen i restauranten ikke er thailandsk inspireret, fordi det også skal fungere som almindelig cafe. Med levende lys på bordene, dæmpet belysning og en eksklusiv indretning med mørke træborde og komfortable, sorte læderbetrukne stole er stemningen i restauranten varm og intim - og indbyder til hyggeligt samvær.

Du kan også få Café AleXanders thaimenu som take away eller som catering, og på første sal er der plads til selskaber på op til 60 personer.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.12.2010 til 28.02.2011.

Bestil bord på tlf: 33 33 99 09Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-lør: 17-22

Søn: 10-22

www.alexandercafe.dk

Aftalepart

Cafe AleXander
CVR: ??

Adresse

masnedøgade 4
kbh ø
  • Cafe AleXander
    Cafe AleXander
    Masnedøgade 4
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation