Thommas_001.JPG
Thommas_002.JPG
Thommas_003.JPG
Thommas_004.JPG

1 – 1,5 t personlig astrologi konsultation til dig & din partner

499,- / 1.500,-
 • 67% rabat
 • Slutter om

Hos astrolog Thomaas Apath Anglophil i Skindergade får dig & din partner 1 - 1,5 times skræddersyet astrologi konsultation - det er et grundigt kærlighedseftersyn

Mænd fra Mars og kvinder fra Venus

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Man siger, at mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus. Det er en allemandskendt skrøne, men måske er der noget om det med planeterne alligevel? Hvis du ikke altid føler, at du ved, hvad der går gennem hovedet på din kæreste, er det måske fordi, mange af de problemer, der opstår, ikke skyldes omstændighederne. Ofte skal du forsøge at erkende, at problemerne opstår inde i os selv.

Thomaas Apath Anglophil har interesseret sig for astrologi i 42 år. En fascination der allerede startede, da han var barn. Thomaas har via astrologien oplevet en stor personlig udvikling. "Måske mest af alt har jeg fået en forklaring på, hvorfor mit liv har formet sig, som det har," forklarer han.

Astrolog Thomaas Apath Anglophil har via astrologien fundet forklaringer på, hvor stor en indflydelse du selv har på dit liv. Et personligt horoskop giver jer mulighed for at lære at bruge de værktøjer, som vi alle fik med os ved fødslen.

Ud fra jeres skræddersyede horoskopkan den dygtige astrolog finde frem til de karaktertræk, der har været med til at påvirke jeres personlighed og jeres handlemåde hele livet igennem. Når I skal fungere side om side i et forhold, er det vigtigt, at I giver plads til hinandens individuelle sider.

Derfor får I:

 • Begge et kort individuelt horoskop.
 • Herefter vil Thomaas bruge hvert af jeres horoskoper til at sammenflette og derudfra  analysere forholdet

Et personligt horoskop giver jer mulighed for at holde fast i jer selv i vanskelige situationer, og samtidig forstå hvorfor I opfører jer forskelligt.

Downtowns oplevelse hos Thomaas:
Downtowns udsendte, Sara, var en tur forbi Thomaas i Skindergade sammen med sin kæreste Kasper. Thomaas var meget nøjagtig i alle beskrivelser af både Kaspers og Saras horoskop. Og de var begge overraskede over, hvor præcis han kunne læse dem. De blev begge bekræftet i flere intuitive tankegange og gik derfra med en åbenbaring omkring den andens inderste person.

Betingelser

 • Kan indløses fra 14.03.2012 til 21.09.2012.

Bestil tid på tlf.: 51251084

Afbud skal meldes per telefon senest 24 timer før aftalen. Ved for sent afbud er Thomaas berettiget til at indløse jeres værdibevis.

For at lave horoskopet skal der bruges følgende:

 • Jeres fulde fødselsdagsdato (dag, måned, år)
 • Præcise fødselsdagstidspunkt (dette står på fødselsattest)
 • Fødselssted (hvilket hospital)

Disse informationer skal sendes til: info@aarshoroskopet.dk

Som en del af tilbuddet kan du efter mødet købe et skriftligt parhoroskop til en reduceret pris på 400 kr. (normalpris 600 kr.).Information

Åbningstider:

Alle dage efter aftale: 
Efter kl. 11

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Apath.dk / Thomaas Apath Anglophil
CVR: 37851272

Adresse

Havnevej 136 D 8500 Grenaa
 • Apath.dk / Thomaas Apath Anglophil
  Human Being Center
  Skindergade 23, 2. Sal
  1159 København K
Vælg variation
Vælg variation