fashiolicious_001.jpg
fashiolicious_002.jpg
fashiolicious_003.jpg
fashiolicious_004.jpg
fashiolicious_005.jpg
fashiolicious_006.jpg

Gavekort til lækre mærker fra tøjshoppen Fashiolicious.com

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gavekort til tøjshoppen Fashiolicious.com, der sælger kendte mærker som Black Secret, Nümph, Sneaky Fox, Fnug, Black Lily og Pernille Corydon

Et kvalitetsbevidst virtuelt univers

Journalist: Linda Østergaard og Tine Damgård

 

Om du er til smukke kjoler eller rå smykker, er det virtuelle klædeskab på Fashiolicious.com et sted for dig. Her på Downtown-redaktionen har tilbuddet allerede givet os en akut trang til at forny garderoben og tilsætte et skandinavisk pift på foråret!

Så gå sommeren stilfuldt i møde og shop løs blandt mærker som Black Secret, Nümph og Twist & Tango. Webshoppen har alt fra lækre strømpebukser fra Sneaky Fox, fine cardigans, neglelakker fra Fnug, rå skindpunge fra Black Lily, feminine kjoler til oxiderede smykker fra Pernille Corydon.

Bag Fashiolicious.com står Nadia Lassen og Karina Broager, som åbnede webshoppen den 1. september sidste år. Begge er passionerede online shoppere og har en solid baggrund i henholdsvis modebranchen og møbelbranchen.

"Ambitionen er at have holde dig opdateret med nyeste mode uden at bruge en formue. Vores koncept er få fine ting samlet ét sted, hvor alt koster under 1000 kroner," siger Nadia Lassen, medejer af Fashiolicious.com.

Tøjet, taskerne og tilbehøret på webshoppen har særligt fokus på detaljer og gode snit. Du finder nye og fortrinsvis danske samt skandinaviske mærker af lækker kvalitet:

"Vi har primært skandinaviske mærker, fordi vi er så gode til mode herhjemme. Vi har også en del svenske mærker, som ikke mange kender, men hvor stilen er cool," forklarer Nadia Lassen.

Fashiolicious.com er en ligeså lækker og indbydende hjemmeside som det tøj, der sælges. Så sæt dig til rette foran skærmen og gå på shopping.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.03.2012 til 15.05.2012.

Max. 400 værdibeviser til salg

Tilbuddet gælder ikke udsalgsvarer.

Prisen er eksklusiv fragt.

Værdibeviset kan først benyttes fra den 15. marts.

Sådan gør du:

  • Gå ind på www.fashiolicious.com og foretag købet på almindelig vis.
  • I notatfeltet indtastet referencenummer og kontrolbogstaver, hvorefter gavekortet fratrækkes manuelt.

Ved returnering af en vare er fragten for egen regning. For varer købt med et Downtown-værdibevis refunderes pengene ikke, men ombyttes til en anden vare.

Man må gerne købe flere værdibeviser, men de kan ikke benyttes på én gang - de skal altså bruges på to forskellige ordrer.Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Fashiolicious.com
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation