la_20vida_20nabila_001.JPG
la_20vida_20nabila_002.JPG
la_20vida_20nabila_003.JPG
la_20vida_20nabila_004.JPG
la_20vida_20nabila_005.JPG
lavida_006.JPG
LTL_reklamemateriell_007.jpg

Snyd dig smukkere med permanent eyeliner

1.600,- / 3.200,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

La Vida Nabila lægger din makeup en gang for alle. Vælg ml. permanent eyeliner under eller over øjet og få et look, der fremhæver dit ansigts naturlige træk

Snyd dig smukkere med permanent makeup

Journalist: Durita Dybczak & Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

I løbet af livet bruger vi rigtig mange timer på at lægge en flot makeup og tage den af igen. Med en permanent eyeliner kan du springe glad ud af sengen uden at føle dig morgengrim. Permanent makeup er også en rigtig god løsning, hvis du er allergisk over for kosmetik eller dyrker meget sport. Du undgår makeup, der løber efter en hård træningstime eller efter en cykeltur i regnen.

Din permanente makeup skal passe til dit ansigt og se naturlig ud. Derfor er det altafgørende, at du kommer i hænderne på eksperter, der kender alt til anatomi og hygiejne, kan aflæse din hudtype og hårfarve og træffe de helt rigtige valg i tæt samarbejde med dig.

I den eksklusive salon La Vida Nabila i København og Charlottenlund står elite linerist Nabila Kehlet klar til at rådgive dig. Nabila er uddannet linerist fra den anerkendte Long-Time-Liner i Oslo og må derfor bruge de professionelle produkter fra Long Time Liner.

Den permanente eyeliner bliver lagt med en mikrotynd nål, der tilfører farve til de yderste hudlag - kun 0,08 mm dybt. Der anvendes mineralfarve, som er allergitestet og EU-godkendt og er særdeles velegnet til sart hud. Behandlingen tager cirka 1½ time, og selvom det måske kan lyde lidt voldsomt, gør det stort set ikke ondt at få lavet en permanent makeup.

Farven holder ikke evigt, men har en levetid på omkring 3-5 år (afhængig af hudtype, alder og farvevalg). Det anbefales, at du 1 gang årligt får en optegning for at holde farven rigtig fint ved lige.

Betingelser

 • Kan indløses fra 13.03.2012 til 13.09.2012.

Book tid online på www.lavidanabila.dk 

Tilbuddet gælder til både La Vida Nabila i Indre By og i Charlottenlund. La Vida Nabila i Indre by ligger 3 minutters gang fra Nørreport og La Vida Nabila i Charlottenlund ligger 3 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før. Ved for sent afbud vil værdibeviset blive indløst uden brugInformation

Åbningstider:

Charlottenlund:

Man-fre: 10-17, Lør: 10-14

KBH K:

Man-fre: 10-17

Weekend: lukket

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
CVR: 35648798

Adresse

Jægersborg Allé 31 A
2920 Charlottenlund
 • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
  Charlottenlund:
  Jægersborg Allé 31 A
  2920 Charlottenlund
 • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
  Indre By:
  Rosenborggade 12
  1130 København K
Vælg variation
Vælg variation