50% på luksus Brooks sadel fra liebhaver cykelforhandleren Sögreni

Sögreni Cykler er håndlavet
med kærlighed

Frederik Plum

Brooks lædersadler er blandt det ypperste, du finder til din cykel. Årsagen er ikke kun, at sadlen er håndlavet af ægte læder på en metode, der er 150 år gammel eller at Brooks' laver de flotteste sadler, der findes på markedet. Årsagen er, at læderet simpelthen former sig efter din bagdel, så du får en cykelsadel der i ordets sande forstand er 'custom made'. Dagens Tilbud giver halv pris på en Brooks sadel fra Sögreni Cykler - byens mest eksklusive cykelforhandler.

Sögreni Cykler er en helt enestående cykelforretning. Når du træder ind i forretningen er det som om, at du træder ind i et mindre museum, og du mærker med det samme, at det er kærligheden til faget, der driver værket.

Sögreni har ligget i Sankt Peders Stræde i snart 30 år. Alle cykler er designet specielt til Sögreni, og de har sågar en limited edition-cykel designet i sammenarbejde med Danmarks førende sølvdesign-virksomhed Georg Jensen. Derudover har Sögreni deres special designede cykellygter, skærme, ringeklokker, mm.

Der er dog én del på cyklen som Sögreni ikke selv får lavet, og det er sadlen. Den importerer de fra den engelske sadelvirksomhed Brooks, der blev etableret i 1866. Brooks laver stadig sadler efter de håndværksmæssige traditioner som John Boultbee Brooks skabte for over 100 år siden.

Infoboks om Brooks sadler

I 1865 forlod Brooks sin hjemby, med kun 20 pund på lommen, for at starte sin egen virksomhed i Birmingham. Her arbejde han med at lave udstyr til heste, men som ved skæbnens ironi døde hans egen hest.  Han måtte derfor låne en cykel for at komme til arbejde. Dette skulle vise sig at være skelsættende for den unge Brooks, fordi cykelsadlen var af så ringe kvalitet, at han selv opfandt en ny cykelsadel. I 1882 var designet klar, som Brooks søgte patent på, og en succes var født.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.07.2010 til 30.09.2010.

Max 50 værdibeviser til salg.

Gælder kun Brooks sadel model B 17.

Der kan forekomme ventetid ved bestilling af sadlen.Information

Åbningstider:

Man-tor: 10-18

Fre: 10-19

Lør: 10-15

www.sogreni.dk

Anmeldelser

eurowoman.dk

"Man er først en rigtig indre københavnsk metropolit, hvis man ejer en lækker cykel. Hos Sögreni i Sankt Peder Stræde kan man få de smukkeste håndlavede cykler, der specialbygges efter ens behov."

Set på eurowoman.dk

ibikecph.dk

"Sögreni er en rigtig fin cykelhandler, der bygger sine egne cykler. Det er en helt unik oplevelse at træde ind i butikken der samtidig er værkstedet hvor cyklerne bygges. Stellene hænger på ræd og række i loftet."

Set på ibikecph.dk

Aftalepart

Sogreni
CVR: ??

Adresse

Sankt Peders Stræde 30A
1453 København K
  • Sogreni
    Sögreni Cykler
    Sankt Peders Stræde 30 A
    1453 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation