41% på én lækker 3 retters romantisk middag

Café Alma - Bryggens mest hyggelige

Af Frederik Plum

Café Alma er det perfekte sted til en romantisk aften i stearinlysets skær. I de små hyggelige lokaler er der tomandsborde til kærestepar, og Dagens Tilbud giver en tre retters menu til 175 kr. (normal pris 298 kr.) Så inviter din udkårne ud på en tur hånd i hånd langs kanalen, før i sætter jer ind på Islands Brygges mest hyggelige café.

Hvis du spørger indehaveren af Café Alma Poul Wulff, hvad opskriften bag cafeens succes er, lyder svaret: "Vi har kørt cafeen her ude på Bryggen i 8 år, og der er altid fyldt. Vores kunder er glade og det forpligter. Det handler om at holde dampen oppe, og det er en kunst vi sætter ære i." Han tænker et øjeblik, og fortsætter: "Hvis du for eksempel går ind på en café i centrum, så er årsagen til at der ofte er mange kunder, at beliggenheden er central. Her ude i brokvarteret skal du simpelthen præstere!"

Poul Wulff lægger ikke skjul på, at han finder café-standarten i København for lav. Han mener at Café Almas kunder godt kan lide at cafeen ligger lidt  afsides, og at det er et åndehul på Bryggen. Og det afspejler sig i kundekredsen. Café Alma samler ældre ægtepar og kaffedrikkende studerende - Bryggens nye og gamle klientel.

Nøglen til det alsidige publikum, findes i menukortet, for her er noget for enhver smag kreeret af de profesionelle kokke i køkkenet. Der er ikke blot linet op med klassikere som cafeburgeren, clubsandwichen og pastaanretningen, men der er også mulighed for at indtage en trerettersmenu med tilhørende vin for enhver smag og pengepung.

Forslag til sammensætning af menu:

Forret : Stenbidderrogn

Hovedret: Beuf bernaise

Dessert: Chokolademouse

Se alle retterne på www.cafealma.dk

Betingelser

 • Kan indløses fra 13.05.2010 til 12.08.2010.

Dagens Tilbud kan kun bruges på søndageInformation

Café Alma har følgende åbningstider:

 • Man-Fre 11.00 - 24.00
 • Lør-Søn 10.00 - 01.00
 • (Køkkenet lukker kl. 22)


www.cafealma.dk

Anmeldelser

AOK

"Jeg har for nylig besøgt Cafe Alma på Islands Brygge. Det er jo Kbh's absolut mest charmerende og hyggeligste sted. Maden er superb med friske råvarer og en bred smag for alle. Fede omgivelser og top klasse betjening."

Mangospot.dk

"... de hyggelige/rustikke kælderlokaler med levende lys giver en dejlig afslappende weekendstemning - lidt som din egen private hule - bortset fra at her altså kommer en del mennesker nu. Så skynd dig hen på Alma! (før din nabo)."

Aftalepart

Café Alma
CVR: ??
 • Café Alma
  Café Alma
  Isafjordsgade 7
  2300 Kbh S
Vælg variation
Vælg variation