town_001.JPG
town_003.JPG
town_009.JPG
town_008.jpg
town_007.JPG
town_006.JPG
town_005.JPG
town_004.JPG

Bliv forårsklar med en manicure og en Shellac-behandling

175,- / 350,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Blomsterne spirer allerede, så hvorfor ikke følge trop? Få en manicure og en langtidsholdbar Shellac-behandling og bliv forårsklar på ingen tid

Flotte negle i længere tid

Journalist: Tine Steen Mortensen og Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

 

Den lille, intime Town of Nails har eksisteret i snart to år og er ejet af den humørfyldte og udadvendte Thong, der oprindeligt er fra Holland, hvor hun har taget uddannelsen som neglestylist. Thong er selv en flittig bruger af Shellac, hvilket tydeligt ses på hendes egne negle, der er dekorerede med 10 forskellige Shellac-farver.

Hos Thong siger du farvel til ridser, afskalninger og tørretid og goddag til det nyeste inden for neglemode med en professionel manicure- og Shellac-behandling. Behandlingen starter med et behageligt vandbad, ordning af dine neglebånd og tilfiling af dine negle.

Derefter gælder det Shellac-neglelakken. Først en base coat så din farve holder bedre, to lag af din valgte Shellac-farve og en top coat for glans. Imellem lagene skal dine negle under UV-lys for at styrke geléen. Derefter fjerner Thong overfladegeléen, før hun smører dine negle med olie. Til sidst får du en let håndmassage, mens hun smører dine hænder ind i en fugtgivende håndcreme.

Du tror måske også, at det tager en krig at få af, men det gør det slet ikke. Det tager blot 10 min., og du kan gøre det hjemme foran fjernsynet eller computeren med en vatrondel med acetone på, hvorefter du bare skraber farven af. Fjernelsen foregår uden brug af file, hvilket gør den ekstra skånsom mod dine negle og hud, og du kan derfor have shellac på uden pauser.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.03.2012 til 05.06.2012.

Bestil tid på tlf. 27 30 22 93. 

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man: 10-13
Tirs-fre: 10-18
Lør: Efter aftale


Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Town of Nails
CVR: 33 02 06 43

Adresse

Strandboulevarden 61
2100 KBH Ø
  • Town of Nails
    Strandboulevarden 61
    København Ø
Vælg variation
Vælg variation