Ansigtsbehandling.jpg
malenemassageterapi_003.jpg
malenemassageterapi_004.jpg
malenemassageterapi_005.jpg
malenemassageterapi_008.jpg

Und dig selv 45 min. afspændingsmassage

297,- / 595,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Und dig selv 45 min. afspændingsmassage hos den dygtige behandler Malene Ripullone. Behandlingen er effektiv mod smerter og spændinger

En afstressende stund

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Kim Bjærre

 

Downtown var tilbage i oktober forbi Malene Ripullone. Her kan du læse om besøget. Bemærk at behandlingen denne gang er en smule anderledes med fokus på nakke, skuldre, ansigt og hovedbund i stedet for at inkludere hele kroppen.

I behandler-fællesskabet viser Malene mig ind i et lille rum, hvor tændte stearinlys og beroligende musik øjeblikkeligt får mig ned i tempo. Vi sætter os og taler lidt sammen. Malene fortæller om massagen og spørger ind til mit ve og vel. Vi bliver hurtigt enige om, hvor mine smertepunkter befinder sig. De sidder primært i min nakke, der i længere tid har medført en ond hovedpine.

Jeg bliver indhyllet i store, bløde håndklæder på briksen, og Malene masserer mig blidt, men effektivt. Til massagen bruger hun en økologisk aromatisk olie, og den lækre duft spreder sig i rummet. Duften har efter sigende en beroligende effekt på både krop og sind. Og måske er der noget om det, for der går ikke lang tid, før jeg befinder i en fuldstændig afslappet - næsten meditativ tilstand.

Flere gange under massagen beder Malene mig om at tage nogle dybe vejrtrækninger. Hun forklarer mig, hvordan de sammen med massagen hjælper med at frigive energi og lette spændinger.

Efter tre kvarters massage for krop og sind, er behandlingen slut. I ro og mag får jeg lov til at komme til mig selv, mens Malene henter et glas vand. Jeg svæver fra klinikken med en følelse af velvære og en oplevelse af at have oplevet den 7. himmel.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.03.2012 til 01.07.2012.

Tilbuddet gælder kun mandage og tirsdage efter aftale.

Max. 110 værdibeviser til salg.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Booking på tlf. 25 12 60 93 eller på e-mail mail@maleneripullone.dk

Eventuelt afbud skal meldes mindst 24 timer i forvejen pr. tlf., ellers bliver værdibeviset indløst af hensyn til klinikkens planlægning.Information

Åbningstider:

Mandage og tirsdage efter aftale.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Malene Ripullone
CVR: ??

Adresse

Nærumvænge Torv 8
2850 Nærum
  • Malene Ripullone
    Strandvejen 173, 1. th
    2900 Hellerup
    Tel. 25 12 60 93
Vælg variation
Vælg variation