Jetter_001.JPG
Jetter_002.JPG
Jetter_003.JPG
Jetter_004.JPG
Jetter_005.JPG
Jetter_006.JPG
Jetter_007.JPG
Jetter_008.JPG

Få ½ times clairvoyance via tarotkort hos erfarne Jette Lilholm

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få ½ times clairvoyance via tarotkort, hvor den erfarne Jette Lilholm guider dig ved hjælp af kortenes betydning og sine enestående intuitive evner

Ingen kriser i 2012

Journalist: Durita Dybczak
Fotograf: Kim Bjærre

"Tarotkortene har deres oprindelse fra for mange hundrede år siden. Faktisk kan man se, at tarotkortene har en del ligheder med de kort, vi bruger til at spille bridge. Det er fordi, at de spillekort, vi bruger, rent faktisk stammer fra tarotkortene," fortæller Jette Lilholm ivrigt, efter jeg har fortalt hende om mit begrænsede kendskab til tarot.

Tarot er et ældgammelt visdomssystem. Denne visdom udtrykkes gennem malede billeder. Hvert billedkort er en bærer af den energi, som svarer til dets symbolindhold, og som videregives til kortenes bruger. Tarot bliver derved et landkort, tegnet i symboler, som viser vej på en indre rejse - en eventyrlig opdagelsesrejse, som formidler indsigt i og et nyt syn på uklare livssituationer.

Jette fortæller, hvordan hun ved en tilfældighed - selv om hun egentlig ikke tror på tilfældigheder - fik øjnene op for clairvoyance: "Jeg var ikke sådan en, der sad under bordet som barn og kunne fortælle, hvem der var gravid. Men jeg har altid fået at vide, at jeg var intuitiv. Det var først, da jeg tilfældigvis mødte en kvinde, der kendte til det, at jeg begyndte at tage kurser."

Jeg var meget spændt, og nok også en lille smule skeptisk, da Jette skulle lægge mine kort. Jeg fik en telefonsession, hvilket betyder, at hun udvælger kortene og fortæller ud fra dem - noget hun også tit gør over Skype, da hun har en del kunder i udlandet. Dette er også en mulighed ved dagens tilbud.

Jette lagde "De 12 huse", som bygger på de astrologiske huse og deres livsområder og kan fortælle, hvordan det kommende år vil se ud. Kort efter kort fortalte hun mig om vognføreren, djævlen, mønternes prins og mange flere.

Hun rammer overraskende præcist og får hurtigt sporet sig ind på den største hovedbryder, jeg tumler med for tiden, nemlig uddannelse. Jeg har bestemt fået stof til eftertanke og glæder mig desuden til at møde ham mønternes prins, som efter sigende skulle være en flot fyr. Og heldigvis - ingen kriser for mig i 2012!

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.03.2012 til 10.06.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf. 24 48 78 48.

Oplys dit referencenummer bed booking.

Vigtigt! Ved ankomst, tryk på "Hanne Bay" -skiltet, og gå indenfor når den grønne lampe lyser.

Afbud skal meldes senest 24 timer forinden, ellers mister du dit værdibevis.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Jette Lilholm
CVR: 31339979

Adresse

Mariendalsvej 60 2000 Frederiksberg
2000 Frederiksberg
  • Klarsyn
    Dronningensgade 48. 2 t.v.
    1420 København K
Vælg variation
Vælg variation