Detox_pad_001.jpg
Detox_pad_003.jpg
Detox_pad_004.jpg

Rens ud i kroppen med detox-plastre fra Beautyakademiet

199,- / 399,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få renset ud i kroppen med 14 Pennington detox-plastre fra Beautyakademiet. I løbet af udrensningen vil du opleve bedre søvn, mere energi og større velvære

Rens ud i kroppens affaldsstoffer

Journalist: Mads Emil WivelEn journalist i livsstilsmagasinet Sirene har testet de udrensende fodplastre og skriver: "Efter de første dage får jeg mere energi, klarere øjne, pænere hud og ingen cravings efter de forbudte sukkersager. For som alle andre detoxkure skal man holde sig fra sukker, hvede, kaffe, alkohol osv. Og resultatet har gjort, at jeg er solgt. Jeg kan anbefale kuren til alle." Hun kvitterer med 5 ud af 5 hjerter.

Detox-plastrene er et japansk fænomen, som for tiden vinder større og større indpas blandt europæiske velværeentusiaster. Plastrene indeholder aktive bambuseddikestoffer og andre japanske herligheder, der - ifølge producenten - absorberer toxiner og tungmetaller, der forstyrrer kroppens naturlige balance og kan føre til sundhedsproblemer.

Sådan bruger du plastrene

Fjern papiret på plastret og placer detox-pad'en i midten. Anbring derefter det selvklæbende plaster under din fod og sørg for, at det er siden med huller, der vender ind mod foden. Plastret skal sidde i 8-12 timer, for at toxinerne er fuldt absorberede fra din krop. Når du fjerner plastret næste morgen, vil du se, at de udskilte affaldsstoffer kommer til syne som en brun, klistret masse - det er helt normalt, og for hver dag, du bruger plastrene, vil du opleve, at de bliver gradvist klarere.

De aktive ingredienser i detox-plastrene er bambuseddike, træeddike, kitin, kitosan, rød peber, japanske mispel-blade, vegetabilske fibre, C-vitamin og dekstrin. Giv plastrene en chance - din krop vil elske dig for det!

Har du husket at tilmelde dig Nem Køb? Så behøver du nemlig ikke længere indtaste dit kortnummer, når du shopper på Downtown.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.03.2012 til 24.03.2012.

Max. 160 værdibeviser til salg.

Udfyld din adresse i adressefeltet, der kommer til syne ved køb.

Du modtager automatisk dine plastre efter 4 arbejdsdage.

Levering er inkluderet i prisen.

Produkterne kan IKKE afhentes hos Beautyakademiet.

De 14 plastre rækker til 7 dage.

MÅ IKKE anvendes af skaldyrs-allergikere!Information

Beautyakademiets telefontider:


Man-tor 9-16 


Fredag 9-13

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

I FORM

"Jeg var meget skeptisk, da jeg begyndte, og blev derfor overrasket, da jeg morgenen efter fandt min patch nærmest gennemblødt af brunt, klistret stads! På pakken stod der, at aflejringerne ville blive mindre i løbet af ugen - og ganske rigtigt: Aflejringerne aftog for at efterlade en næsten ren patch efter sidste og syvende nat."Pleje- og skønhedsekspert Mikkel Hyldebrandt i I FORM

Aftalepart

Beauty Akademiet A/S
CVR: 26665949

Adresse

Struergade 16 2
2630 Høje Taastr. Taastrup
Vælg variation
Vælg variation