timelesswatch_001.jpg
Timelesswatch_002.jpg
Timelesswatch_003.jpg
Timelesswatch_004.jpg
Timelesswatch_005.jpg

Bliv forårsfrisk, farverig og fashion med et Time Less-ur

149,- / 549,-
  • 73% rabat
  • Slutter om

Armbåndsuret fra Time Less kombinerer det klassiske armbåndsur med moderne silicone og vedkender sig den dominerende forårstendens: FARVER

Se mit ur, det er gult som solen

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

 

Armbåndsuret blev allerede opfundet af Patek Philippe i starten af 19. tallet, men vandt først for alvor indpas som allemandseje, da soldaterne under første verdenskrig begyndte at iføre sig de smarte og nu mere anvendelige ure. I dag siger et armbåndsur mere om din person, end du måske umiddelbart er klar over...

Ud fra dit ur skelnes der mellem 3 typer:

Den ekshibitionistisk fremadstormende
Herunder hører yuppiemanden, hellerupfruen og rigmandsdatteren. Alle går de med svinedyre ure, som symboliserer høj økonomisk status og autoritet - hvad enten dette er inden for business-verden, housewife-kliken eller kostskolemiljøet.

Den borgerligt konservative
Herunder hører den kvalitetsbevidste samfundsborger bag ligusterhækken, der vil have et funktionsdygtigt ur med en vis form for design og færdigheder - men som ikke nødvendigvis går op i at udstråle overklasse.

Den friskforandrende Københavner
Herunder hører et bredt spektrum - fra den modebevidste hipstertype til den livsglade gadegøgler, der går med elektroniske metallic-ure og silikone-transparente farveprydere. Disse ure symboliserer sjov, skæg og ballade og bliver set på alle, der har en lys og farverig tilgang til livet.

Hvad enten du er den ene eller den anden type - eller en kombination af alle tre - har du nu muligheden for at blive forårsfrisk, farverig og fashion med et Time Less-armbåndsur.

Information
Silikoneuret fra Time Less er et unisex-ur. Casen og leddene er lavet af silikone, urringen og urskiven er metallic-farvet og har en diameter på 39 mm. Uret er vandtæt til 3 ATM, som betyder, at du kan bruge uret til daglig brug og håndvask, men ikke kan bade, dykke mm. Vælg imellem farverne: rød, gul, pink, lilla, orange, lysegrøn, lyserød, mørkeblå, hvid eller sort.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.04.2012 til 10.05.2012.

OBS! Den forventede leveringstid er ca. 3 uger, men vi sender dig en infomail, når vi har modtaget urene, så du undgår unødig ventetid.

Afhentningssted:

Downtown Store
Trommesalen 7, st.
1614 København V

Ved refundering kontakt Downtown support på tlf. 51 90 14 53.Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Fendo.dk
CVR: 34471231

Adresse

Hundigevej 79
Greve
  • Fendo.dk
    Trommesalen 7, st.
    1614 København V
    Tlf. 51 90 14 53
Vælg variation
Vælg variation