cave_001.JPG
cave_002.JPG
cave_003.JPG
cave_004.jpg
cave_005.JPG
cave_006.JPG
cave_007.JPG
cave_008.JPG
cave_009.JPG
cave_010.JPG

5-retters luksusmenu på indiske Restaurant Cave

145,- / 292,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Hos Restaurant Cave i Store Kongensgade får du det allerbedste fra Indien og Europa med denne velsmagende 5-retters luksusmenu for 1 person

Indiske specialiteter med et drys af Europa

Journalist: Søren Folke Larsen og Severin Hygum
Fotograf: Kim Bjærre

Den indiske Restaurant Cave på Store Kongensgade i Indre By er ejet og styret af to brødre, der begge har en stor passion for indisk madkultur. Chefkokken har mere end 25 års erfaring med indisk gourmet og kreerer lækre, velsmagende og farvestrålende retter. Vi er vilde med deres indisk/europæiske koncept, og maden smager intet mindre end fantastisk!

Den

5-retters menu består af:

 • Appetizers: 4 stk. Pappadums (letkrydrede chips af kikærtemel)
 • Forret: Onion-Vegipakora (friske grønsager vendt i kikærtemel med løg)
 • Hovedretter: Chicken Ginger Masala (kyllingestykker tilberedt i frisk ingefær, tilsat pikant curry-sauce) og Chili Chicken Madras (tandoori-marinerede julian-skåret kyllingestykker tilberedt med sesamfrø, curry-blade med knust chili med et stænk af kokosmælk, tilsat pikant tomatsauce)
 • Dagens dessert, som varierer.

Vi har tidligere spist på Restaurant Cave, og det var en rigtig god oplevelse. Det var dog ikke samme menu som ovenstående, men de indiske retter var virkelig smagfulde og lækre. Deres hjemmelavede mango-lassi smager desuden fuldstændig himmelsk og sammen med den stemningsfulde kælderindretning, vil den for en stund få dig til at glemme, at du faktisk 'bare' er i kolde København.

Chefkokken skaber retter og menuer, der kombinerer indiske ingredienser, friske råvarer og indiske madlavningsteknikker med et europæisk touch, der resulterer i smukke og smagfulde anretninger. Køkkenet hylder fagligheden og håndværket, og eksempelvis kværner de selv deres krydderier for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Betingelser

 • Kan indløses fra 12.03.2012 til 01.06.2012.

Bordbestilling på tlf.
32 20 94 45 påkrævet. Der tages forbehold for et begrænset antal pladser.Information

Åbningstider:

Søn-tors: 17-23
Fre-lør: 17-24
Køkkenet lukker 1 time før.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

aok.dk

"Rigtig god mad med et elegant lille twist på alle retter, der gør nydelsen fuldendt. F.eks. kardemomme i Créme Brûleen eller kokos i salaten. Det nordindiske køkken med en passende anelse moderne fusion."

Set på aok.dk

aok.dk

"Rigtig hyggelig atmosfære. Sødt personale der varetager dig. Maden er rigtig god, ikke for stærk men lige tilpas krydret. Det er ikke sidste gang, jeg kommer derned."

Set på dethitter.dk

Aftalepart

Restaurant Cave
CVR: 33151837

Adresse

Storekongensgade 72
København K
 • Restaurant Cave
  Store Kongensgade 72
  
1264 København K
Vælg variation
Vælg variation