bodysds_003.JPG
bodysds_004.JPG
bodysds_005.JPG
bodysds_006.JPG
bodysds_007.JPG
bodysds_009.JPG
bodysds_001.JPG

Forløsende Body-sds i Indre By

275,- / 550,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få fornyet energi med 50 minutters forløsende Body-sds behandling, der både indeholder samtale og dybdegående kropsmassage

Forløsende berøringer


Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre


Har du spændinger og uro i kroppen? Oplev en forløsende Body-sds behandling og bliv masseret igennem fra top til tå i Rune Olsens lyse og indbydende lokaler i Nybrogade tæt på Christiansborg. Body-sds giver dig en helt ny og hidtil ukendt følelse af velvære og ro.

Hos Rune Olsen får den klassiske kropsmassage baghjul. Udover at anvende dybdemassage i sit arbejde med kroppen, benytter han en bred vifte af andre teknikker såsom pulserende massageteknikker, akupressur, tryk på særlige zonepunkter, åndedrætsterapi og ledfrigørelse. Body-sds minder ikke om noget, som du tidligere har prøvet.

Behandlingen starter med en samtale, der fokuserer på, hvilke problemer jeg har og vil have sat fokus på. Rune Olsen er nærværende, og jeg føler mig hurtigt tryg i hans selskab. Det er tydeligt, at han brænder for sit håndværk. På briksen starter han med at løsne op i mine skuldre og nakke med faste greb. Han lægger herefter hænderne på min mave, og mens jeg trækker vejret dybt ind og ånder ud, trykker han ind. Jeg føler et forløsende stræk om i ryggen og lænden. Sådan fortsætter han fra maven, ned i benene, ud i armene, op på halsen og helt ned til tæerne. Han løsner op i mine muskler og led og mærker efter, hvor mine spændinger sidder.

Efter behandlingen føler jeg en helt særlig ro og afstresning. Og min krop taler for sig selv: Jeg føler mig tilpas i min krop på en helt ny måde. Jeg giver Rune Olsen mine varmeste anbefalinger.

Betingelser

 • Kan indløses fra 13.03.2012 til 31.08.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling foregår på hjemmesiden.Information

Åbningstider:

Tors: 9-16

Fre: 9-16

Ellers efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Body Health Therapy
CVR: ??

Adresse

Nybrogade 26, Porten TV - 1203
København K
 • Body Health Therapy
  Nybrogade 26, porten tv 

  1203 København K
  (Ring på porttlf. ved Terapeuterne Nordwind)
  Tlf. 22 42 89 28
Vælg variation
Vælg variation