capaldi_001.JPG
capaldi_002.JPG
capaldi_003.JPG
capaldi_004.JPG
capaldi_005.JPG
capaldi_006.JPG
capaldi_007.JPG
capaldi_008.JPG

Vask, føn og klip hos dygtige Capaldi på Østerbrogade

298,- / 596,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en professionel dameklip inklusiv hårvask og føn hos Capaldi, der er en af Østerbros mest trendy frisørsaloner med kompetente frisører

Få en inspirerende håroplevelse hos Capaldi

Journalist: Louise Nielsen
Fotograf: Kim Bjærre

Mangler du inspiration til din næste frisure? Eller er du på jagt efter din nye københavnerfrisør? Hos Capaldi lige mellem Parken og Jagtvej har de fingeren på trendpulsen, når det kommer til de nyeste hårtendenser. Ud over en lækker frisure får du også ideer og tips til, hvad der klæder dig, dit hår og din stil bedst.
 
Du er i topprofessionelle hænder hos Capaldi, hvor alle frisører har minimum den 4-årige frisøruddannelse. De efteruddanner sig også løbende og tager på inspirationskurser flere gange om året. Som alle andre talenter sørger de nemlig for at holde sig i topform ved at tage til London to gange årligt for at holde sig på forkant med moden.

Behandlingen starter med hårvask i salonens massagestol, så du føler dig helt afslappet under klipningen. Alfa omega hos Capaldi er at være med på beatet, når det komme til dit hår. Så skynd dig at sætte dig i en af Capaldis 11 frisørstole og få lidt varmt at drikke, mens du nyder det store udvalg af de nyeste blade.

Når du bestiller din dameklip, kan du få 20 procent på din næste hårfarvning eller nye striber. Du kan naturligvis også vælge at få farve/striber samtidig med din klipning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.03.2012 til 29.06.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 350 værdibeviser til salg.

Book online på www.capaldi.dk og skriv Downtown i kommentarfeltet. Hvis du ønsker at bestille striber eller farve, skal du huske at meddele dette ved bestiling.

Gælder kun til Capaldi på Østerbro.Information

Åbningstider:

Man-ons: 10-18

Tors-fre: 10-19

Lør: 09-14

Søn: lukket

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Capaldi
CVR: 29629064

Adresse

Østerbrogade 144
2100 KBH Ø
  • Capaldi
    Østerbrogade 144
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation