massage_001.jpg
massage_002.JPG
massage_003.JPG
massage_004.JPG
massage_005.JPG
massage_006.JPG
massage_007.JPG
massage_008.JPG
massage_009.JPG
massage_010.JPG

Komplet kropsmassage for 2 inkl. fodbad & ansigtsmaske

1.285,- / 2.570,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd en overdådig, fuld kropsmassage med æteriske olier for 2 i Sølvgade. Inkl. fodbad, ansigtsmaske, urtestempelmassage og forskellige forfriskninger

Sammen til fuld krops-forkælelse

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

En oplevelse er næsten altid større, når den deles sammen med en anden. Så und dig selv og én du har nær en luksus-oplevelse, I sammen kan nyde - og sent vil glemme. Behandlingen hos Massage CPH er ganske enkelt luksus fra start til slut og fra tå til top. Og døjer du med skavanker i form af spændinger eller gamle skader, har de to behandlere kompetencerne til at forbedre din situation.

Til at starte med får I et varmt og behageligt fodbad med havsalt og æteriske olier. Det er en rigtig god start på behandlingen, da I får mulighed for at 'lande' og ikke behøver bekymre jer om sure tæer efter en lang arbejdsdag.

Kropsmassagen foregår med æteriske kvalitetsolier, der masseres ind i huden, og som I selv er med til at vælge. I starter med fødderne og bevæger jer op ad kroppen mod hovedet. Først får I en traditionel massage og derefter massagen med de særlige stempler. Herefter vender I rundt, får ansigtsmaske på og får samme omgang for forsiden af kroppen. Til sidst får I vasket ansigtsmasken af, får en forløsende hovedbundsmassage (eventuelt også med olie) samt ansigtsmassage med eller uden urtestempler. Til sidst er der tid til at I kan slappe lidt af med varme håndlæder over ansigtet.

De særlige urtestemplermed, navnet Yyur Kizhi, opdagede Klaudia Petersen fra Massage CPH under en rejse til Indien: "Urtestemplerne slog fuldstændig benene væk under mig - og i Danmark er der stort set ingen, der har fået øjnene op for dem endnu," forklarer hun stolt. Urtestemplerne indeholder en blanding af urter og ayurvediske olier og anvendes på begge sider af kroppen. Til ansigtet bruger klinikken en mindre type stempler med kokosolier specielt til formålet.

Massage CPH'sbehandlere har begge mange års erfaring med massage for private såvel som virksomheder - heriblandt Nordea og Kunststyrelsen. Indehaver Klaudia Petersen er uddannet massør i 1999 og har blandt andet arbejdet indgående med idrætsmassage, helhedsterapi og smertebehandling. Kollegaen Eva er uddannet fysioterapeut i 1987 og har mildt sagt også lang erfaring på området.

Rigtig god fornøjelse sammen!

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.03.2012 til 31.10.2012.

Tilbuddet er for 2 personer.

Book tid online på www.oinone.dk, på mailadressen massage-cph.dk@gmail.com eller tlf. 60 80 60 67.

Eventuelt afbud til en booking skal ske på tlf. 60 80 60 67 senest 24 timer før af hensyn til klinikkens planlægning.Information

Åbningstider:

Efter aftale alle dage kl. 8-21.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Klinik for Massage og Smerteterapi
CVR: ??

Adresse

Sølvgade 102, kld tv
1307 KBH K
  • Klinik for Massage og Smerteterapi
    Sølvgade 102, kld. tv
    1307 København K
Vælg variation
Vælg variation