Golf_001.jpg
Golf_002.jpg
Golf_003.jpg
Golf_004.jpg
Golf_006.jpg
Golf_007.jpg
Golf_008.jpg

Få 1 greenfee-medlemskab inkl. DGU-kort hos Vallø Golf

495,- / 1.370,-
  • 64% rabat
  • Slutter om

Få 1 Greenfee-medlemskab hos Vallø Golf. Medlemskabet er inkl. DGU-kort & 1 greenfee-billet til Vallø Golfs 18-hullers bane

Sæt gang i golfspillet

Journalist: Bettina Hansen

 

Den udendørs golfsæson er lige om hjørnet, og du kan så småt begynde at gøre dig klar til igen at svinge køllerne på grønsværen. Hos Vallø Golf har du muligheden for at få et greenfee-medlemskab inkl. DGU-kort, som er dit adgangskort til at spille greenfee-spil på de fleste baner i både Danmark og resten af verdenen. Med greenfee-medlemskabet kan du mod afregning af greenfee spille golf i hele 2012.

Med dagens tilbud får du også en greenfee-billet til Vallø Golfs 18-hullers bane, der er designet af den engelske banedesigner Chris Haspell med inspiration hentet fra britiske in-land heathbaner. Golfbanen er let kuperet og er kendetegnet ved hurtige sommergreens året rundt.

Du har også mulighed for at opgradere greenfee-medlemskabet til et 9-hullers medlemskab for blot kr. 450 kr. pr. person for denne sæsons medlemskab. Så kan du spille lige så tosset du vil på Vallø Golfs 9-hullers intermediatebane! Er du helt grøn i golfens verden, har du mulighed for at tilmelde dig et golfkørekort-kursus, så du kan komme ordentligt i gang med golfspillet. Kurset varer en weekend og kan fås til en pris à 1.250 kr.  

Så find den rette golfform og hils foråret og den snarlige sommer velkommen med en omgang på greenen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.03.2012 til 01.04.2012.

Efter køb skal du kontakte Vallø Golf på e-mail: info@valloe-golf.dk eller på tlf. 56 29 00 14. Derefter modtager du en blanket, som du skal udfylde.

Medlemskabet skal være aktiveret senest d. 1. april, og gælder frem til d. 31.12.2012

Medlemskaber fornyes automatisk hvert år, og skal afmeldes rettidigt, hvis man ikke ønsker at fortsætte.Information

Åbningstider:

I sæsonen 1.april-31.oktober er der åbent alle dage

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Vallø Golfklub
CVR: 27 46 83 65
  • Vallø Golfklub
    Køgevej 87
    4600 Køge
Vælg variation
Vælg variation