crosfit_010.JPG
crosfit_001.JPG
crosfit_002.JPG
crosfit_003.JPG
crosfit_004.JPG
crosfit_005.JPG
crosfit_006.JPG
crosfit_007.JPG
crosfit_008.JPG
crosfit_009.JPG

CrossFit-træning i Hellerup, NV eller på Amager

179,- / 898,-
 • 80% rabat
 • Slutter om

Kom i topform og bliv forårsklar på rekordtid med et medlemskab hos CrossFit Copenhagen frem til d. 30. april – gælder både i NV, Hellerup og på Amager

Derfor er CrossFit så populært!

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det er med god grund, at CrossFit er den hurtigst voksende sportsgren i verden. Du bliver både stærkere og hurtigere gennem én kombineret træningsform, der med garanti udfordrer alle. Holdene, der styres af dygtige instruktører, får dig til at yde dit maksimale, og du kommer ganske enkelt i topform på rekordtid. Du kan med dagens tilbud vælge blandt tre forskellige centre og træne op til tre gange om ugen - og det er mere end rigeligt.

Motivation gennem variation
Variationen i træningen ligger blandt andet i at kombinere langsomme og hurtige øvelser, lette og tunge belastninger samt mange og få gentagelser. Sammen med de andre deltagere og de entusiastiske instruktører er de varierende træningsformer og redskaber med til at motivere dig. Du træner aldrig alene, og instruktørerne er dygtige til at få alle med og 'pace' individuelt.

De alternative redskaber, der anvendes, er for eksempel ringe, bolde, reb, vægtstænger, bildæk, frie vægte, kettlebells og meget mere. Det er med til at variere træningen og opnå de effektive resultater for hele kroppen. CrossFit er bygget op over funktionelle bevægelser såsom at stå, sidde, klatre og kaste, hvilket mindsker risikoen for overbelastningsskader - og når du starter, bliver du instrueret i de forskellige øvelser og teknikker, så du undgår skader.

Fælles, individuel træning for alle
Andreas, ejer af CrossFit Copenhagen, understreger, at alle kan være med til at dyrke crossfit: "Du skal ikke være nervøs for, om du kan klare træningen. Hver øvelse bliver tilrettelagt, så de passer præcis til dit niveau. Du bestemmer selv hvor meget intensitet, hvor meget vægt og hvor hårdt, du vil gøre det for dig selv."

Så spring bare ud i det! Kom i gang og oplev dig selv og din krop på en helt ny og udfordrende måde.

Betingelser

 • Kan indløses fra 10.03.2012 til 01.05.2012.

Tilbuddet starter d. 10. marts og udløber d. 30. april 2012. Tager du eks. først værdibeviset i brug d. 30. marts, får du altså kun 1 måneds træning. Så det er bare med at komme i gang!

Efter købet skal du aktivere medlemskabet online. Følg instruktionerne her.

Tilbuddet er et løbende pbs-medlemskab og inkluderer holdtræning 3 gange om ugen á 55 minutter - hvilket er rigeligt for de fleste - samt ubegrænset benyttelse af Open Gym (frie træningsarealer).

Tilbuddet gælder både til centeret i København NV, på Amager og i Hellerup.

Tilbuddet gælder ikke for tidligere eller nuværende medlemmer hos CrossFit Cph og kan ikke kombineres med tidligere Downtown-tilbud.

Downtown-prisen er beregnet således: 1,5 måneders træning á 399 kr./mdr. + indmeldelsesgebyr på 299 kr. = 898 kr. Information

Holdtider:
Som udgangspunkt mellem kl. 7-22. Holdtiderne varierer desuden fra center til center, se CrossFit Copenhagens website for de præcise tider. Her findes også kontorets åbningstider (hvor indmeldelsen finder sted).

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Are you fit or are you crossfit??

Danmark har fået sit første Crossfitcenter på Nørrebro...jeg har været til intro i dag, og det var ret interesseant. Der har kun været åbent i to uger, og jeg forudsiger, at det bliver en succes!! Trænerne er engagerede, søde og guider en nybegynder fint igennem de forskellige øvelser, der byder på en blanding af styrke- og konditionstræning på en helt ny måde, der ikke kræver et virvar af indviklede maskiner. Der opstilles et antal stationer med øvelser, som gennemgås i rotation i en given tid, som en form for Curcuit Training. Øvelserne veksler fra gang til gang, og man skal ikke melde sig på faste hold, så man træner stort set, når man har tid og lyst. Det er ikke en forudsætning, at man er elitesportsudøver, da man selv bestemmer niveauet. Det føles lidt, som om man leger fremfor at træne. Jeg blir' øm i morgen!!! :-)"

Set på mitkbh.dk

mitkbh.dk

"Jeg glæder mig altid til at komme til crossfit!

Jeg har trænet i Crossfit Copenhagen siden den allerførste introtime 1. juni 2008. Der blev åbnet en ny verden for mig, for hvem træning altid har været et nødvendigt onde. Jeg har personligt aldrig været så motiveret af noget, som jeg er blevet af CrossFit. Allerede efter kort tid kunne jeg se og mærke resultaterne af min træning - og dét er bare super motiverende! Særligt eftersom man jo laver workouts, som varer mellem 5 og 20 minutter i snit. Crossfit er super alsidigt, og vi laver aldrig den samme workout, hvilket er fedt fordi det aldrig bliver kedeligt og der er altid nye mål og øvelser, man kan blive bedre til. Vi træner på hold med max 15 personer, men de føles alligevel som personlig træning indimellem, da vores trænere er gode til at være opmærksomme på den enkelte. Så kom og prøv en introtime, og måske du bliver ligeså afhængig som mig :-)"

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

CrossFit Copenhagen
CVR: 31254418

Adresse

Rugårdsvej 40
5000 Odense
 • CrossFit Copenhagen
  Rentemestervej 56B
  2400 København NV
 • CrossFit Copenhagen
  Moselgade 37
  2300 København S
 • CrossFit Copenhagen
  Rygaardsalle 110
  2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation