Pressebilled_2_skal_ligge_foerst_paa_hjemmesiden_.jpg
Pressebilled_3.jpg
Pressebilled_4.jpg
Pressebilled_7.jpg
Pressebilled_8.jpg
Pressebilled_14.jpg
Pressebilled_17.jpg

2 billetter til Media Machine på Østre Gasværk

200,- / 400,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Oplev teaterstykket ”Media Machine” på Østre Gasværk Teater den 10. eller 14. marts. Tilbuddet gælder for 2 personer

Fjernsynets magt

Journalist: Mads Emil Wivel

 

"Jeg synes, det er ret voldsomt, at danskerne ser mere end 3 timers fjernsyn om dagen. Det er et medie, der påvirker os enormt meget," fortæller pr-medarbejder Ulla Lüders fra teaterkompagniet danskdansk, der står bag opsætningen af "Media Machine". Forestillingen undersøger tv-mediets magt over det moderne menneske som, ifølge danskdansk, er utrolig omfattende - lige meget hvor sofistikerede dine fjernsynsvaner er.

"Selvom du er akademiker og fx kun ser "Deadline" og andre intellektuelt stimulerende nyhedsudsendelser, så er du stadig vidne til en konstrueret og stærkt iscenesat virkelighed," mener Ulla og påpeger, at det - på godt og ondt - er hård kost, når tv-avisen går fra '17 dræbte i Afghanistan' til 'Danmarks sødeste kattekilling' inden for et par minutter.

Tv-mediets maskineri
I løbet af forestillingen bliver du som tilskuer suget ind i tv-mediets maskineri og ført gennem genrer som nyheder, reality og drama. Forestillingen er interaktiv og benytter sig af både videodesign, storskærme og en 10 meter høj scenografi i jagten på at kortlægge mediernes manipulationsredskaber.

Det hele er iscenesat af teaterkompagniet danskdansk, som blev stiftet i 2009 og ledes kunstnerisk af skuespillerne Hassan Preisler og Sandra Yi Sencindiver og administrativt af producent Christine W. Kann. Fællesskabet udsprang af et brændende menneskeligt og kunstnerisk ønske om at afspejle den kulturelle mangfoldighed i den danske befolkning. Oplev det med dine egne øjne på Østre Gasværk Teater - god fornøjelse!

Instruktion: May el-Toukhy
Dramatiker: Line Mørkeby & Joan Rang Christensen
Scenografi: Mona Møller Schmidt
Videodesign: Dark Matters
Medvirkende: Sigrid Husjord, Anne-Vibeke Mogensen, Hassan Preisler & Sandra Yi Sencindiver

Spilletider:  10. marts kl. 16,  14. marts kl. 20

-

Har du husket at tilmelde dig Nem Køb? Så behøver du nemlig ikke længere indtaste dit kortnummer, når du shopper på Downtown.

Betingelser

 • Kan indløses fra 10.03.2012 til 08.06.2012.

Billetterne kan afhentes 1 time før hver forestilling i billetlugen. Dvs. fra kl. 15 den 10. marts og fra kl. 19 den 14. marts. Medbring dit værdibevis.

Der er 200 billetter til hver forestilling, de bliver uddelt efter først til mølle-princippet.

Telefonnummeret til Østre Gasværk Teaters billetkontor er 39 27 71 77.

Max. 200 værdibeviser til salg (400 billetter).

Max. 100 værdibeviser per forestilling (200 billetter).Information

Hjemmesider:

gasvaerket.dk

danskdansk.dk

Spilletider:

10. marts kl. 16
14. marts kl. 20
 

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Out & About

"Det er et stykke med budskab og indhold og bestemt en forestilling, som falder på det rette tidspunkt i en verden, hvor medierne får mere og mere indflydelse på os som individer ... Der er rigtig mange gode refleksioner i stykket, som man kan tage med sig videre i livet."

(Set på outandabout.dk)

Aftalepart

Media Machine
CVR: ??
 • Media Machine
  Østre Gasværk Teater
  Nyborggade 17
  2100 København Ø
  Tlf. 51 95 30 29
Vælg variation
Vælg variation