haandbold_000.jpg
haandbold_001.jpg
Haandbold_002.jpg
Haandbold_003.jpg
haandbold_004.jpg

Håndbold-gyser i Frederiksberg Hallen

35,- / 70,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Tag til håndboldfest i Frederiksberg Hallen lørdag den 10. marts, når damerne fra FIF møder Aalborg DH i afgørende liga-gyser. Du får 1 billet

Hallen skal fyldes på lørdag

Journalist: Mads Emil Wivel

På lørdag den 10. marts klokken 15 mødes damerne fra FIF og Aalborg DH i en direkte duel om den eftertragtede 6. plads i dameligaen, som giver adgang til det spændende vind eller forsvind-slutspil om DM-titlen som Danmarks bedste kvindehåndboldhold 2012. Holdene ligger pt. placeret som nummer 6 og 7 i ligaen - kun adskilt af ét enkelt point - så det er altafgørende for begge hold, at de vinder på lørdag.

For at sætte stemningen til denne nervepirrende liga-gyser skal Frederiksberg Hallen naturligvis fyldes med tilskuere, og i den forbindelse har Downtown fået fingrene i 300 billetter til halv pris. Der skal heppes på damerne, og folkene bag Frederiksberg Hallen håber på fuldt hus og publikumsrekord, som bliver sat, hvis samtlige 1400 pladser bliver fyldt.

Hovedbegivenheden er naturligvis håndboldkampen, men allerede fra klokken 14 er der diverse events rundt omkring i hallen. Der er royalt besøg fra håndboldikonet Camilla Andersen, der gæster hallen sammen med en lang række tidligere FIF-stjerner. Kom til håndbold på lørdag - det bliver en fest!

-

Har du husket at tilmelde dig Nem Køb? Så behøver du nemlig ikke længere indtaste dit kortnummer, når du shopper på Downtown.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.03.2012 til 08.06.2012.

Bemærk: På grund af den korte tidsfrist, er der ingen fortrydelsesret.

Medbring dit værdibevis til kampen. Først til mølle med pladser.

Max. 300 billetter til salg.Information

Spilletidspunkt:

Lør den 10. marts fra kl. 14

Aftalepart

FIF Håndbold
CVR: ??

Adresse

rederiksberg Hallerne, Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg
  • FIF Håndbold
    Frederiksberg Opvisningshal
    Jens Jessens Vej 20
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation