ziba_001.JPG
ziba_002.JPG
ziba_003.JPG
ziba_004.JPG
ziba_005.JPG
ziba_006.JPG
ziba_007.JPG
ziba_008.JPG
ziba_009.JPG
ziba_010.JPG

1 times kombineret Kranio Sakral- og zoneterapi

275,- / 550,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få øget velvære og tag kampen op mod smerter, skavanker og stress med en kombination af Kranio Sakral Terapi og zoneterapi på Frb. eller i Hillerød

Kombinationen giver øget velvære

Journalist: Maja Grønbæk

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg har hørt om Kranio Sakral Terapi og zoneterapi, men ikke i kombination med hinanden. Så gad vide, hvad fordelen er ved at bruge dem sammen, tænker jeg, da jeg går ned ad trappen til lokalet, hvor Ziva Larsen holder til. Efter at have lagt mig på briksen, får jeg hurtigt forklaringen: "Jeg har fundet ud af, Kranio Sakral Terapien er rigtig god til at få folk, der er meget spændte, til at falde ret hurtigt til ro og slappe helt af, og det gør den efterfølgende zoneterapi mere optimal," forklarer Ziva.

Zivas enkle mission er at hjælpe folk til at få det bedre. Hun vejleder og behandler ud fra tanken om, at sind, krop og kost hænger sammen, og hun tager altid udgangspunkt i den enkelte. Derfor begynder hver behandling også med en snak om, hvad du gerne vil have ud af den.

På og under fødderne er der et fuldstændigt kort over hele kroppen. Hver del af kroppen har en reflekszone, og hvis der er ømhed, er det fordi, en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme zoner, kan kroppens organer påvirkes til en bedre funktion.

Jeg føler mig hurtigt meget afslappet mellem Zivas hænder, der med lette berøringer løsner op for spændinger og blokeringer. Herefter går hun i gang med at trykmassere mine fødder, hvilket er meget behageligt. Hun rammer overraskende rigtigt, da hun fortæller mig, hvad hun ser ved mine fødder - for eksempel min ømme vinterhals, de ømme skuldre og min stive nakke.

I forbindelse med tilbuddet er det muligt at købe yderligere fem behandlinger med 10% rabat. Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, der skal til, og nogle vil opleve mærkbare forbedringer allerede efter en enkelt behandling.

Betingelser

 • Kan indløses fra 20.03.2012 til 18.06.2012.

Bestil tid på tlf. 22 40 13 03 eller mail: ziva.larsen@gmail.com

Max. 1 værdibevis pr. person

Max. 225 værdibeviser til salg

Der kan bookes tid på Frederiksberg hver onsdag, ellers foregår behandlingen i Hillerød

Afbud skal ske senest 24 timer inden booket behandling

Ved udeblivelse indløses værdibeviset

Tilbuddet kan ikke byttes til andre behandlinger

Ifm. tilbuddet gives der 10% på yderligere 5 behandlingerInformation

Åbningstider:

Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Ziva Larsen
CVR: 2248071
 • Ziva Larsen
  Hammersholtvej 20
  3400 Hillerød
  Tlf. 22 40 13 03
 • Ziva Larsen
  Frederiksberg Allé 39A
  1820 Frederiksberg
  Tlf. 22 40 13 03
Vælg variation
Vælg variation