tand_001.JPG
tand_002.JPG
tand_003.JPG
tand_004.JPG
tand_005.JPG
tand_006.JPG
tand_007.JPG
tand_008.JPG

Tandrens inkl. røntgen hos Tandlægerne Bruun & Bjerregaard

265,- / 593,-
 • 55% rabat
 • Slutter om

Få et grundigt og smertefrit tandtjek hos tandlægerne ved Nørrebro Station med eftersyn, tandrensning og røntgen

Det er så dejligt at gå til tandlægen

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

En femtedel af Danmarks befolkningen går aldrig til tandlægen, og den resterende del glæder sig sikkert heller ikke til at ligge med spotlys i hovedet og sige "ahhhhhhh." Det er synd, for det kan sagtens være en behagelig oplevelse at gå til tandlægen - især hvis du går til klinikken Bruun & Bjerregaard på Frederiksborgvej, der altid sørger for, at det er positiv oplevelse at få renset og undersøgt dine bisser.

Den traditionsrige klinik har ligget på samme adresse siden 1940, og de nuværende ejere (Henning Bruun og Allan Bjerregaard) har haft klinikken sammen siden 1990. Foruden kompetent og grundig tandpleje værdsætter tandlægerne en behagelig og uhøjtidelig omgangstone, der resulterer i en afslappet og uformel stemning i klinikken.

"Her er altid en rar atmosfære, højt humør og god humor. Vi er ikke så stramme i betrækket som andre tandlæger kan være engang imellem," fortæller tandplejer Serrani med et smil. Hun har været på klinikken siden 2005, og det er hende, der kommer til at behandle størstedelen af de Downtown-kunder, der besøger Bruun & Bjerregaard.

Hun glæder sig til at tage imod en række nye kunder og guide dem igennem behandlingsprocessen på en så behagelig og tilbundsgående måde som muligt. "Jeg sender aldrig folk ud af døren med halvfærdigt arbejde, jeg går meget op i, at mit arbejde er grundigt," fortæller Serrani, der altid slutter sin behandling af nye patienter af med gode råd og vejledning i forhold til børstning, tandtråd og generel tandpleje.

Behandlingen indeholder:

 • Røntgenfotografering og konsultation
 • Tandeftersyn
 • Tandrens
 • Råd og vejledning

Ps. Hvis du lider af tandlægeskræk, skal du sige til i forvejen. Så kan Serrani tage sine forholdsregler og sætte lidt ekstra tid af til dig.

Betingelser

 • Kan indløses fra 14.03.2012 til 06.06.2012.

Ring og bestil tid på tlf.
38 19 06 06. Ved afbud skal det meldes 24 timer forinden, ellers indløses værdibeviset.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:
Mandag 8:30-18:00
Tirsdag 8:30-18:00
Onsdag 8:30-12:30
Torsdag 8:30-18:00
Fredag 8:30-12:30

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

bedoemmelse.dk


"Har gennem mange år nydt godt af tandlægernes store faglighed og personalets imødekommenhed. Ubetinget den bedste tryghed hos d' herrer Bruun og Bjerregaard af alle tandlæger jeg har mødt! Søren Olsen (yderst tilfreds kunde)."

-

"Har igennem 30 år lidt af ekstrem tandlægeskræk. Den fik jeg kureret i Bruun og Bjerregaards klinik. God atmosfære, superdygtigt og venligt personale gør at jeg i dag kan gå til tandlæge uden angst. Alle tidligere traumatiske oplevelser med diverse tandlæger er blevet erstattet af tillid til, at det ikke længere er ubehageligt at gå til tandlæge. Har kun rosende ord om klinikken Bruun og Bjerregaard."

-

"Den ubetinget bedste tandlæge jeg har haft. Jeg er tryg ved den anbefalede behandling og godt tilpas i den gode stemning på klinikken. En klinik jeg gerne anbefaler til andre."

-

"Jeg er en yderst tilfreds patient, der har gået på klinikken i mange år og kan derfor kun give mine varmeste anbefaling til stedet/personalet. Altid smil og hyggelig atmosfære. Tak for god behandling."

Alle set på bedoemmelse.dk

Aftalepart

Tandlægerne Bruun & Bjerregaard
CVR: ??

Adresse

Frederiksborgvej 1 A
2400 København NV
 • Tandlægerne Bruun & Bjerregaard
  Frederiksborgvej 1 A
  2400 København NV
  Tlf. 38 19 06 06
Vælg variation
Vælg variation