WWE_001.jpg
WWE_002.jpg
WWE_003.jpg
WWE_004.jpg
WWE_005.jpg
WWE_006.jpg
WWE_007.jpg
WWE_009.jpg
WWE_081.jpg

Overlev skydegale banditter i brætspillet Wild West Express

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Der er fuld fart over feltet i det medrivende og anmelderroste brætspil Wild West Express, hvor du som jernbane-baron skal klare dig blandt de lovløse

Velkommen til det vilde vesten

Journalist: Henrik Nordstrøm Mortensen

Fotograf: Sophie T.

 

"Tuuut." Godstoget buldrer fremad med en djævelsk fart. Men pludselig lyder et kæmpe brag udløst af dynamit på skinnerne, og det store tog standser brat. Der er råben, skrigen og vilde skud op i luften. Dit tog er ved at blive røvet af en flok skruppelløse desperados.

Det er ikke svært at lade sig rive med af det udfordrende og taktiske brætspil Wild West Express. Til at begynde med skal du opbygge en virksomhed med togdrift i Amerika i 1880'erne. Her kan du køre med gods, passagerer og eje togstationer. Men der skal mere til, hvis du vil overleve og skovle dollarsedler ind i det lovløse vesten.

Derfor får hver spiller udleveret en gruppe af såkaldte desperados, som kan lægge dynamit ud foran de andres tog og røve dem. Ryger de andre i fælden, kan du indløse alt deres gods, tog og tilmed passagernes lommepenge. Heldigvis kan sheriffen hjælpe dig, hvis de andre prøver det samme.

Dine tog, de forbryderiske folk, sheriffen og togstationerne flyttes rundt og findes på en stor spilleplade. Undervejs får I også en række telegrammer, som enten kan hjælpe jer på vej eller skubbe jer længere ud i desperation og lovløshed.

Wild West Expresskan spilles af mellem to til fem personer, og det anbefales, at man som minimum er 12 år. En cirka-tid per spil er to til tre timer, men det bliver med fart over feltet i det anmelderroste voksenspil, som faktisk var nomineret til årets voksenspil i 2010. Du køber det på den overskuelige og pålidelige hjemmeside Spilcompagniet.dk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.03.2012 til 18.03.2012.

Max. 2 værdibeviser pr. person

Max 200 værdibeviser til salg 

Du kan enten afhente spillet hos Spilcompagniet i Frederikssund eller få det tilsendt. Fragt betales af kunden og koster mellem 55-65 kr.

Spillet bestilles på www.spilcompagniet.dk under boksen "Indløs dit Downtown værdibevis her."

Leveringstid: 2-4 dage

Alle henvendelser om spillet skal ske til Spilcompagniet.dk på tlf.: 30 34 11 61

Returnering af spil (reklamation m.m.) skal ske efter Spilcompagniets regler. Se mere på www.spilcompagniet.dk.

Downtowns kundeservice skal også kontaktes.Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

politiken.dk

Om Wild West Express:

"Som bud på et velfunderet og tilpas komplekst strategispil, er Wild West Express tilpas anderledes og et gjaldende toghorn for, at danske udviklere også kan begår sig i dybere taktiske spil a la Euro-games, så danske brætspil ikke kun bliver lutter pædagogiske børnespil eller lettilgængelige quiz-spil."

Set på politiken.dk

trustpilot.dk

Om www.spilcompagniet.dk:

"Jeg kan kun anbefale andre kunder at bestille fra denne side! Det er nemt at finde rundt, nemt at bestille, super betjening."

Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Spilcompagniet
CVR: 30530764

Adresse

Ellehammervej 12 B
3600 Friderikssund
  • Spilcompagniet
    Ellehammervej 12B
    3600 Frederikssund
    Tlf.: 30 34 11 61
Vælg variation
Vælg variation