betina_001.JPG
betina_002.JPG
betina_003.JPG
betina_004.JPG
betina_005.jpg
betina_006.jpg
betina_007.JPG
betina_008.JPG
betina_009.jpg

Prøv 1,5 times psykoterapi el. parterapi hos Betina Worm

150,- / 300,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

I nød eller bare nysgerrig på dig selv? Prøv 1,5 times psykoterapisession eller parterapi hos nystartede Betina Worm & giv dig selv dig selv en gave

Psykoterapi - af nød eller nysgerrighed

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

 

Behandlerfællesskabet Hanne Bay på Christianshavn emmer af ro og æstetik med højloftede lokaler, store vinduer og enkelte, farvestrålende møbler i feng shui-indretning. I et lille vestvendt lokale holder Betina Worm til; nystartet psykoterapeut og nyeste skud på stammen i Dronningensgade 48.

Selvom Betina først afslutter sin fireårige uddannelse på OPIN (Organisk Psykoterapeutisk Institut, red.) til sommer, har hun over 20 års erfaring inden for socialt arbejde. Hun er udannet socialpædagog, har fungeret som familieplejekonsulent og supervisor i Albertslund og har arbejdet både på behandlingshjem og psykiatrisk afdeling. Betina har altså træning i at tale med mennesker og skabe mening, uanset hvor svær deres situation måtte være.

Din terapi..?
Man siger, at alle moderne amerikanere har en terapeut - og gerne flere forskellige til at håndtere forskellige problematikker i livet. Måske er du i tvivl, om psykoterapi overhovedet er noget for dig. Det klinger måske skingert i dine ører, men har samtidig en dragende effekt på dig. Betina Worm udtrykker:

"Min erfaring er, at man kommer af enten nød eller nysgerrighed."

Det er altså ikke en forudsætning, at du lider af moderbinding, ødipuskompleks eller tilknytningsproblemer, før du kan få noget ud af psykoterapi. Der tages netop udgangspunkt i dig alene - i dine tanker, dine følelser, og din krop som bærer af disse.

Betina tilbyder individuel psykoterapi i en form, der er imødekommende, positiv, lyttende og tager udgangspunkt i dit her og nu. Terapien er eksistentielt inspireret og har psykodynamiske elementer i sig. Alt efter dine behov anvender Betina kropsterapeutiske arbejdsredskaber såsom vejrtrækningsøvelser eller selvmobiliserende øvelser fra gestaltterapien.

Psykoterapi kan ses som en gave til dig selv ganske på niveau med en luksusansigtsbehandling eller ny frisure - der holder noget længere. Gennem Betinas store rummelighed kan hun med egne ord blive bærer af dine problemer i den tid, sessionen varer. Ved at spejle dig og være nærværende fungerer terapien jeg-støttende, og du hjælpes til at finde frem til et autentisk jeg, som du kan leve med og elske til enhver tid.

Fra én session til et forløb?
Alt dette udfoldes selvfølgelig ikke over en enkelt session på halvanden time. Med tilbuddet kan du smage på ideen og beslutte, om du har lyst til at gøre gangen til et forløb. Sessionen kan bruges enten som individ eller som par, og har du eller I lyst til at fortsætte hos Betina, kan der i forbindelse med Downtown-tilbuddet tilkøbes yderligere 6 sessioner med 30 % rabat.

OBS! Har du husket at tilmelde dig Nem Køb? Så behøver du nemlig ikke længere indtaste dit kortnummer, når du shopper på Downtown.

Betingelser

 • Kan indløses fra 05.03.2012 til 03.06.2012.

Bestil tid på tlf. 28 51 00 43. Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse indløses værdibeviset.

Tilbuddet gælder par eller individ.

Max. 2 værdibevis pr. person.

Værdibeviset skal indløses inden for tre måneder. Information

Åbningstider:

Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Psykoterapeut Betina Worm
CVR: ??

Adresse

Dronningensgade 48
Christianshavn
 • Psykoterapeut Betina Worm
  Hanne Bay
  Dronningensgade 48
  1420 København K
  Tlf.: 28 51 00 43
Vælg variation
Vælg variation