vinduspuds_001.JPG
vinduspuds_002.JPG
vinduspuds_003.JPG
vinduspuds_004.JPG
vinduspuds_005.JPG
vinduspuds_006.JPG

Få pudset vinduerne med Nypudset Vindue i Storkøbenhavn

150,- / 385,-
Udsolgt
  • 61% rabat
  • Slutter om

Få forårssolen ind i hjemmet med et værdibevis på 385 kr. til professionel vinduespudsning fra Nypudset Vindue. Tilbuddet er inkl. kørsel i København

"Tyk, tynd eller Hindu, man skal ku' se ud af sit vindue"

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Et vindue uden udsigt er som en forårsdag uden sol; trist, grå og kedelig. Særligt nu hvor vi lægger en lang vinter bag os og går lysere tider i møde. Vinduespudsning er nødvendigt efter vinterens sjask, slud og regn, men det er ikke altid sjovt selv at skulle svinge svaberen for at opnå en bedre udsigt. Nypudset Vindue pudser dine vinduer, så du bare skal læne dig tilbage og nyde forårssolen.

Hos Nypudset Vindue har de stor erfaring med vinduespudsning - firmaet leverer fleksible og effektive løsninger, der tager udgangspunkt i et højt service- og kvalitetsniveau. Fleksibilitet er et af nøgleordene hos Nypudset Vindues, derfor har de sikret sig, at du altid kan få pudset vinduer med kort varsel, hvis du står og skal have gæster - eller bare vil nyde de lyse timer lidt ekstra.

nypudsetvindue.dk/#priser kan du se en oversigt over prisen på hver enkel vinduestype, og på den måde kan du regne ud, hvor langt værdibeviset rækker til din bolig. Hvis du har flere vinduer end tilbuddet giver mulighed for, kan du aftale en pris med vinduespudser Morten. På samme måde gælder det, hvis du har færre vinduer, end værdibeviset tæller. Så får du et gavekort på det resterende beløb.

Få forårspudset vinduerne af Nypudset Vindue, for som Erik Clausen siger i "Slip hestene løs": "Er du tyk, tynd eller Hindu, man skal ku' se ud af sit vindue".

Ps. Nypudset Vindue anvender miljøvenlige produkter, som tilgodeser indeklima og naturen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.03.2012 til 01.06.2012.

Kørsel gælder inden for postnumrene 0-2500.Uden for dette område aftales individuelt kørselstillæg.

Bestil tid på tlf. 61 46 86 54 eller bestil online på www.nypudsetvindue.dk og oplys dit referencenummer samt hvilken etage, de ønsket pudsede vinduer ligger på.

Hvis du har flere vinduer, end der kan tælles på værdibeviset, aftaler du en pris.

Hvis du har færre vinduer end værdibeviset, så får du et tilgodebevis på restbeløbet.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 760 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider:

Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Nypudset Vindue
CVR: ??

Adresse

Tåsingegade 8, st. tv.
9800 Hjørring
Vælg variation
Vælg variation