couloir_001.JPG
couloir_002.JPG
couloir_003.JPG
couloir_004.JPG
couloir_005.JPG
couloir_006.JPG
couloir_007.JPG
couloir_008.JPG
couloir_009.JPG
couloir_010.JPG
couloir_011.JPG

2-retters middag med havudsigt

131,- / 263,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Invitér på 2-retters middag med det bedste fra Couloirs menukort. Tilbuddet er for 1 pers., kan nydes alle ugens dage og er inklusiv havudsigt

Middag med havudsigt er træfsikkert

Journalister: Mads Emil Wivel & Severin Hygum
Fotograf: Kim Bjærre


Kombinationen af vellavede retter og en fed beliggenhed er noget, der gør Couloir attraktiv. Du vælger selv blandt de 6 forretter og 7 hovedretter. Du vælger selvfølgelig også selv, hvilken dag, du vil nyde retterne - og om det skal ske på terrassen eller inde i de hvidkalkede lokaler med åbent køkken. I alle tilfælde får du havudsigt og valgfrihed på menukortet.

Couloir ligger på Amager Strandvej i første parket til Øresund. For 8 år siden startede Couloir som restaurant på skisportsstedet Tignes i Frankrig, hvor udmattede skiløbere kunne stille sulten efter en lang dag på løjperne. Nu er udsigten over de franske løjper udskiftet med vue over Øresund, men den samme hyggelige afterski-stemning fra Tignes er bibeholdt i København.

"Vi ønsker at give alle vores gæster en dejlig, uformel aften, hvor god betjening, hyggelig stemning og kvalitetsmad går op i en højere enhed," fortæller Couloir-ejer Kasper, der har taget en vigtig erfaring med sig fra skibakkerne i Frankrig: "Mad smager allerbedst, når du har fået frisk luft til forret," mener han og opfordrer alle gæster til at trække lidt forfriskende strandparks-luft, inden de kommer ind og får varmen i caféen.

I sommermånederne er Couloirs udendørs terrasse et populært sted at hænge ud efter en varm solskinsdag på Amager Strand. Er du ikke så heldig at ramme en forårsdag med temperatur til spisning på terrassen, rykker du blot hyggen indenfor, hvor der er varme på radiatorerne, puder i sofaen, sport i fjernsynet og smagfulde retter på menukortet.

Vælg mellem disse forretter:

 • Gedeostsalat med sprødt brød, rødløg, pinjekerner, årstidens frugter og husets eddikedressing.
 • Oksecarpaccio serveret med hvid trøffelolie, pinjekerner, parmesan, rucolasalat og oliven.
 • Dampede blåmuslinger med krydderurter, hvidvin og fløde.
 • Hjemmelavet krebsehalesalat med ristet brød, frisk salat og lime.
 • Norsk, røget laks med hjemmerørt urtecreme, dild og citron.
 • Svampesuppe på Carl Johan-svampe serveret med persilleolie og crostini.

Og hovedretterne:

 • 200 gram steak af australsk oksefilet serveret med rødvinssky, håndskårne fritter med chilimayo og husets salat.
 • Couloirs burger på friskbagt burgerbolle med oksebøf eller kylling, frisk salat, tomater, løg, tomat-/chilichutney og guacemole serveret med håndskårne fritter.
 • Couloirs cæsarsalat med kylling, tomat og bacon.
 • Ugens ret.
 • Ugens pastaret.
 • Moules Frites: dampede blåmuslinger med friske krydderurter, hvidvin og fløde - serveret med håndskårne fritter og chilimayo.
 • Lamme-tagine: Traditionel nordafrikansk ret med mørt lammekød i tomat, mynte og citron serveret med couscous.

Velbekomme!

Betingelser

 • Kan indløses fra 05.03.2012 til 03.06.2012.

Bestil bord på tlf. 31 79 73 94. Til middag i weekenderne bookes bord 2 dage i forvejen, på hverdage 1 dag i forvejen.

Værdibeviset gælder til 1 person. I er selvfølgelig velkomne til at købe flere værdibeviser, men max. 10 værdibeviser pr. bord.

Tilbuddet er uden drikkevarer.Information

Åbningstider:

Aftenmenuen er tilgængelig fra kl. 17-21.

Øvrige åbningstider:
Man-fre 11-21
Lør-søn 10-21

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

AOK.dk

"Rigtigt god overraskelse. Mig og min kæreste var ude at gå tur ved amager strandpark, da vi stødte på dette fine sted. Vi valgte at komme tilbage og spise middag, og blev positivt overrasket over, at maden var fantastisk lækker og på niveau med de allerbedste steder vi har spist i København. Prisen var billig i forhold til kvaliteten og der var en dejlig afslappet atmosfære, hvor vi følte os meget velkomne. Vi kommer helt sikkert tilbage"

-

"Meget høj standard til utrolig rimelig pris"

Alle set på AOK.dk

Aftalepart

Couloir
CVR: 32095593

Adresse

Amagerstrandvej 112
2300 Kbh S
 • Couloir
  Amager Strandvej 112
  2300 København S
Vælg variation
Vælg variation