pilot1.jpg
pilot2.jpg
pilot3.jpg
pilot4.jpg
pilot5.jpg

Flyv-selv helikoptertur

1.699,- / 3.398,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Vær pilot for en dag, hvor du selv styrer helikopteren. Der er flyvninger fra Roskilde, Aarhus, Kolding eller Karup og tilbuddet er for 1 person

"Føl dig som en helvedes karl"

Journalist: Severin Hygum

 

En helikoptertur i de højere luftlag er en oplevelse, du aldrig vil glemme. Dagens tilbud er endda af typen flyv-selv, hvor du selv får erfaring med, hvordan helikopterflyvning foregår i praksis. Og det er ikke helt let, afslører Heine Andersen fra Pilotdrømme.dk.

Oplevelsen starter med, at instruktørerne fra Pilotdrømme.dk fortæller om de fysiske betingelser for at kunne flyve (bl.a. aerodynamik og vejrforhold) samt lidt om de gældende love og bestemmelser, som flyvningen foregår under.

Når det er på plads, bevæger du dig med en instruktør ud til en såkaldt walkaround, hvor I går rundt om helikopteren for at sikre, at den er i luftdygtig stand. I helikopteren spænder I jer fast og afventer kontroltårnets starttilladelse. Og så er det endelig tid: Buckle up and get ready for take-off…

Du styrer helikopteren med alle ben og arme. Det er med andre ord ikke helt let, men ifølge Pilotdrømme.dk "føler man sig som en helvedes karl - både i luften og bagefter". De 15 minutter i luften skulle også virke som lang tid, når det kun er dig selv, der står for flyvningen.

Til sidst bringer instruktøren helikopteren til landing, og du får en de-briefing, hvor instruktøren gør status over, hvordan flyvningen er gået.

Bonusinfo: For pilot-interesserede svarer flyvningen til første lektion i Privatflyveruddannelsen.

Forresten har alle instruktørerne fra Pilotdrømme.dk mange års erfaring med helikopterflyvning og gennemgår løbende sikkerhedskurser - du kan med andre ord føle dig helt tryg under flyveoplevelsen.

Der er garanti for et bredt smil på læben, lover Heine. Glæd dig!

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.03.2012 til 01.09.2012.

1 værdibevis gælder for 1 person.

Der er flyvetider på udvalgte dage, primært i weekenderne, fra april-juni.

Booking foregår fra mandag d. 19. marts online på Pilotdrømme.dk/booking.

Opret dig som ny bruger som beskrevet på bookingsiden.

Efter bookingen modtager du en bekræftende mail med info om mødested m.m.

Medbring referencenummeret på dagen.

Oplevelsen varer i alt ca. 1 time, hvoraf ca. 15 minutter er i luften.

Max. personvægt er 90 kg. Der kan dog opgradere til en større helikopter ved højere personvægt, kontakt Pilotdrømme.dk for mere info.

Pilotdrømme.dk forbeholder sig retten til at aflyse på grund af vejr- og teknikproblemer. I tilfælde heraf kan der selvfølgelig bookes en ny tid.

Kontakt Pilotdromme.dk for yderligere spørgsmål.Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Helitour.dk
CVR: 32940056

Adresse

Møllevej 42
6500 Vojens
Vælg variation
Vælg variation