SP_001.jpg
SP_003.jpg
SP_004.jpg

12 stk. S. Pellegrino el. Acqua Panna mineralvand à 75 cl.

179,- / 360,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Hent 12 eksklusive mineralvand på glasflasker i vores nye Downtown Store. Vælg mellem S. Pellegrino (med bobler) eller Acqua Panna (uden bobler)

Vi er store fans af mineralvand fra  San Pellegrino

Journalister:  Julie Vibe Michelsen & Wendy Beekhuis

Cocktailaften med pigerne eller drengeaften med vennerne?  God mad, vin og en lækker mineralvand hører sammen som forår og kådhed. Du kan vælge mellem S. Pellegrino med brus eller Acqua Panna uden brus, og du får en kasse med 12 stk. à 75 cl. Hvis du køber flere kasser, kan du mixe og matche mellem kasserne og prøve begge varianter.

Der er masser af gode grunde til at drikke rigeligt med vand. Du får en smukkere hud, vand er godt for kroppen, og det giver ekstra energi. Og ja, så står en god mineralvand bare rigtig godt til et veltempereret glas rødvin. Og med lækre, dugfriske glasflasker i køleskabet, bliver det ikke lettere.

Italienske San Pellegrino er elsket verden over. De har navn efter den lille by San Pellegrino i bjergene i det nordlige Milano. Den udspringer fra en 400 meter dyb aquifer i bunden af en dolomite-klippe, blandt kalk og vulkanske sten. Det giver vandet et højt mineralindhold og en bemærkelsesværdig høj mængde af sulfater, hvilket gør den til en af de få ægte akaliske vandtyper. Sammensætningen blev undersøgt allerede i 1778, og vandet har ikke ændret sin komposition siden da, trods vor tids forurening.

Bonusinfo: Det siges, at Leonardo da Vinci var den første kendis, der tabte sit hjerte til denne vand. Nu er det din og vennernes tur.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.03.2012 til 07.06.2012.

Vælg mellem en kasse S. Pellegrino eller Acqua Panna. Indholdet i de enkelte kasser kan ikke mixes, men man kan godt købe flere forskellige kasser.

Du skal afhente dit køb her:

Downtown Store
Trommesalen 7, st.
1614 København V.

Man-tor ml. 15-18, fre 15-17.Information

Hentes i Downtown Store:

Man-tor: 15-18
Fre: 15-17

Anmeldelser

Iform

"Sender din mave signaler om sult, kan det lige så godt være tørsten, der plager. Et glas vand kan hurtigt hjælpe dig til at holde din sultfornemmelse nede indtil næste måltid. Faktisk kan rigeligt med isvand hver dag medvirke til, at du på længere sigt taber dig. Det skyldes ikke kun, at vandet fylder i maven, så følelsen af sult nedsættes, men også at organismen bruger ca. 125 kalorier på at varme isvandet op til kropstemperatur."

 

Set på Iform.dk

Aftalepart

San Pellegrino
CVR: 32890008
  • San Pellegrino
    Downtown Butikken
    Trommesalen 7, stuen
    1614 København V.
Vælg variation
Vælg variation