dubuy_001.jpg
dubuy_002.jpg

Forny dit hjem med 1 vægur med selvklæbende tal fra Dubuy.dk

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et smart vægur i et let og elegant design fra Dubuy.dk. Uret har selvklæbende tal, der giver dig mulighed for at designe både størrelse og form

Tik tak, tik tak…

Journalist: Marie Mehlsen

Tiden går, klokken slår, og tiden er efterhånden løbet fra den gamle bornholmer, der havde en høj og halvrusten klang og knapt kunne flyttes rundt i hjemmet - med mindre fire velvoksne karle gik til værks. Det flotte vægur fra Dubuy.dk er både lydsvagt, flot og en helt del mere praktisk. Sæt det op, hvor du vil, med de selvklæbende tal og nyd det flotte og enkle resultat.

Væguret fra Dubuy.dk er let og elegant i sit design og passer ind i ethvert moderne hjem. Ur og visere er holdt i sort bortset fra sekundviseren, som er et lille sprælsk indspark i en flot rød tone. Du kan selv bestemme lige hvor det skal hænge, fordi du kan klistre tallene på væggen og dermed selv bestemme vægurets størrelse. De medfølgende selvklæbende tal kan placeres, så viserne går ud over tallene, men også længere ude på væggen, så tallene sidder i fx en cirkel eller en firkant rundt om viserne. Denne fleksibilitet giver en variabel diameter på væguret på ca. 40-60 cm, såfremt du vælger at sætte tallene op i en cirkel. De selvklæbende tal har en højde på ca. 3-4 cm og urets diameter er ca. 35-40 cm. uden tal.

Bestilling og fragt foregår nemt:  
Du bestiller uret ved at sende en e-mail med referencenummer samt navn og adresse til kundeservice@dubuy.dk. Herefter får du en kode retur, som du skal bruge, når du bestiller uret på Dubuy.dk. Fragt koster fra 39 kroner. Uret kan også afhentes på Dubuy.dk's lager i Ikast.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.03.2012 til 16.03.2012.

Du bestiller uret ved at sende en e-mail med referencenummer samt navn og adresse til kundeservice@dubuy.dk. Du får en kode retur, som du skal bruge, når du bestiller uret på Dubuy.dk  Fragt koster fra 39 kr. Uret kan også afhentes på Dubuy.dk's lager i Ikast.  Alle henvendelser vedrørende reklamation skal ske til Dubuy.dkInformation

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

trustpilot.dk

"Sikke et anderledes og sjovt udvalg. Dejlig nem at navigere i. Levering allerede dagen efter, og det selvom jeg først bestilte det kl. 15.30. Jeg kan kun varmt anbefale webshoppen, og absolut ikke sidste gang jeg handler her."

Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Dubuy.dk
CVR: 30898206

Adresse

Kochsgade 31 A
Vælg variation
Vælg variation