segway_001.JPG
segway_002.JPG
segway_003.JPG
segway_004.JPG
segway_005.JPG
segway_006.JPG
segway_007.JPG

Halvanden times Segway med stafet-konkurrence

259,- / 572,-
  • 55% rabat
  • Slutter om

Giv den gas på Segway i 1,5 time med dine venner eller kollegaer – ideelt til polterabend eller firmaarrangement. Kræver tilmelding af min. 6 personer

The future is now

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

I anden og tredje del af "Tilbage til fremtiden"-trilogien cruiser Michael J. Fox rundt på et såkaldt hoverboard - et flyvende fremtidsskateboard uden hjul, som svæver lige over jorden. I forbindelse med filmene gik der i begyndelsen af 1990'erne vedvarende rygter om, at hoverboards fandtes i virkeligheden og at en luftbåren transportrevolution var lige om hjørnet. Tiden har vist, at flyvende skateboards (ligesom jetpacks og rullende fortove) aldrig rigtig er slået igennem som allemandseje, men med en Segway får du noget, der smager lidt af fugl.

"En Segway giver dig følelsen af at svæve lige over jorden," forklarer Thomas Sunke, der arrangerer firmafester, polterabends og teambuilding-events med udgangspunkt i Segway-kørsel. "Folk beskriver ofte Segway-følelsen som en blanding mellem at svæve og sejle," uddyber han. Ifølge Thomas kommer du utrolig nemt rundt med en Segway, og den reagerer på dine mindste bevægelser.

"Segwayen bevæger sig med 20 km/t., hvilket svarer til rask fart på en cykel. Og selvom det måske ikke lyder af det helt store, så føles det som en ganske god hastighed, når det foregår i oprejst stilling få centimeter over jorden," fortæller Thomas og pointerer samtidig, at det faktisk slet ikke er farten, det kommer an på, hvis man vil klare sig godt i holdkonkurrencen. Her er det opbyggelige dyder som samarbejde og kommunikation, der tæller, når modstanderholdet skal sættes til vægs.

God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.03.2012 til 06.06.2012.

Et hold skal bestå af min. 6 personer. Book tid på mail thomas@lejensegway.dk

Afbestilling skal ske min. 48 timer forinden, ellers mister du dit værdibevis.

Hvis I er 10 personer eller mere, kan I få et lukket arrangement og konkurrere mod hinanden.

Hvis I er mellem 5-7 personer, er I ét hold, der kommer til at konkurrere mod en anden virksomhed/gruppe.

Minimumsalder: 16 år.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Lej en Segway
CVR: ??
  • Lej en Segway
    Israels Plads 1
    Q-park, Nedgang A
    1361 København K
Vælg variation
Vælg variation