firefly_001.JPG
firefly_002.JPG
firefly_004.JPG
firefly_005.JPG
firefly_007.JPG
firefly_011.JPG

Japansk menu for 2 personer

298,- / 676,-
 • 56% rabat
 • Slutter om

Få en 4-retters japansk menu for 2 pers. på restaurant Fire Fly. I griller selv forretten ved bordet, og kokken tilbereder hovedretten foran jer i baren

Yakiniku & teppanyaki

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

Fire Fly i Tårnby er den første restaurant i København, der tilbyder yakiniku-tilberedt mad. Yakiniku betyder, at du selv tilbereder din mad ved bordet - en populær måde at spise på i det meste af Asien og særligt i Japan, hvor den 29. august er udråbt til national yakiniku-dag. På restaurant Fire Fly er det yakiniku-dag året rundt, og med dagens tilbud tilbereder I selv dele af menuen på en lille bordgrill.

I skal dog ikke stå for al madlavningen selv. I 'baren' står en kompetent japansk kok og tilbereder jeres teppanyaki-hovedret på en stor Teppan. Teppan betyder jernplade på japansk, og teppanyaki kan oversættes til noget i retning af 'tilberedt på en jernplade'. Det er et imponerende syn at iagttage kokkens evner med to metalpaletter, og resultatet er velsmagende, lyntilberedte lækkerier.

Downtowns udsendte har efterhånden været forbi Fire Fly et par gange, og hver eneste gang er det gastronomiske niveau højt og originalt. Det er sjovt og afvekslende at tilberede sin egen mad ved bordet, og det er altid en oplevelse at se på en vaskeægte teppan-kok, der mestrer sit fag til fingerspidserne.

Glæd jer til følgende menu:

 • Kartoffelpuré med tomat som appetizer.
 • Laks, tigerrejer, blåmuslinger, kammuslinger, nudler og grøntsager til forret.
 • Teppanyaki-oksefilet med timian, cognac og soja samt bok choy og ristede kartofler til hovedret.
 • Passionsfrugtmousse med friske jordbær og honning-/chokoladekage til dessert.

Rigtig god fornøjelse!

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.03.2012 til 02.05.2012.

Bestil bord en dag i forvejen fra kl. 12. på tlf. 32 50 32 39. Hvis I ønsker et bord i weekenden skal I bestille bord i 2-3 dage før.

Der kan max sidde 4 personer ved hvert bord.Information

Åbningstider:

Tilbuddet gælder alle dage fra kl. 17.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Fire Fly
CVR: ??

Adresse

Demezasvej 22
 • Fire Fly
  Tårnby Torv 7
  2770 Kastrup
  Tlf. 32 50 32 39
Vælg variation
Vælg variation