nibonya_001.JPG
nibonya_002.JPG
nibonya_003.JPG
nibonya_004.JPG
nibonya_005.JPG
nibonya_006.JPG

Hent 42 stk. delikat sushi i ruller fra Nibon Ya på Vesterbro

219,- / 438,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få stillet sushilysten! Hiv et par venner med hjem & nyd en delikat take away-menu med 42 stykker sushi fra de populære ruller hos Nibon Ya på Vesterbro

Take away-sushi som vi kan li' det

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

 

Nibon Ya summer af liv i weekendsaftenerne, hvor sushilystne vesterbrogensere ivrigt fylder deres tallerkener med japanske delikatesser fra restaurantens sushibånd. Jeres deliciøse take away-rullemenu med 42 stykker sushi kommer ikkerunning- men det skal derimod hentes og nydes lige, hvor I drømmer om det; i sofaen, ved spisebordet, i sengen eller i parken, når forårssolen forstår at titte frem.

Nibon Ya er hyggeligt indrettet med rødmende rispapirlamper, sorthvide bambustegninger på væggene og enkle borde og træstole med asiatiske udskæringer omkring sushibåndet. Hver dag tilbereder restaurantens kokke frisklavet japansk sushi og autentisk tilbehør, som vi kender og elsker det; tangsalat med sesamfrø, delikat kimchee (vietnamesisk surkål) og stærke wasabiærter. Restaurantens kinesiske kokke sender desuden specialiteter som wantan, dumplings, små forårsruller, tigerrejer og wokstegte nudler rundt på båndet.

I denne omgang får I alt det bedste i ruller to go. De 42 stykker sushi fryder både smagsløg og øje, når de grønlige nuancer fra friskskåret avocado, agurk og wasabi møder orange laksestykker og stenbiderrogn, mørkerøde tunstykker, lyserøde crabsticks og sart, syltet ingefær.

Vi smagte på sushien den dag, hvor sneen faldt i store fnug for forhåbentlig sidste gang i år. I kan enten tage sushien med jer hjem eller ud i en af byens mange parker - tilbuddet gælder nemlig helt til maj, så mon ikke, vejret giver jer lov til at hapse de delikate makier i jer under åben himmel snart? Mmmmh.

Jeres rullemenu på 42 stykker sushi består af:

8 stk. Ebi Tempura-rulle med dybstegte rejer, avocado, agurk, masago, spicy sauce og sesam

8 stk. Rainbow-rulle med tun, masago, agurk, forårsløg og spicy sauce

8 stk. Spicy Laks Futomaki med avocado, agurk, spicy sauce og laks

5 stk. California-rulle med avocado, agurk og crabstick

5 stk. Spicy Tun-rulle med avocado, agurk, spicy sauce og tun

8 stk. Hosomaki-rulle med laks

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.03.2012 til 04.05.2012.

Rullemenuen er kun til take away.

Du skal bestille mindst to timer i forvejen på tlf. 33 31 17 02, som er åben fra klokken 12.Information

Åbningstider:

Alle dage: 14-22

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Nibon Ya Running Sushi
CVR: 31432081

Adresse

Vesterbrogade 15
1620 København V
  • Nibon Ya Running Sushi
    Vesterbrogade 15
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation