Differenz_01.JPG
Differenz_02.JPG
Differenz_03.JPG
Differenz_04.JPG
Differenz_05.JPG
Differenz_06.JPG
Differenz_07.jpg
Differenz_08.JPG
Differenz_09.JPG

Få 1 Du-Lac behandling hos skønne skinDIFFERENZ på Vesterbro

295,- / 595,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en smuk hud med den anerkendte Du-Lac metode hos skinDIFFERENZ, hvor et særligt epileringsapparat fjerner b.la. pigmentforandringer & karsprængninger

Nyt lag med Du-Lac

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Glat hud uden generende karsprængninger, leverpletter, bindevævsknuder eller andre gevækster er en naturlig del af det at føle sig godt tilpas. Elektrokosmetik er en effektiv metode til at fjerne de ujævnheder og små skønhedsfejl, som betyder så meget. Hos skinDIFFERENZ kan du forbedre hudens udseende med en behandling med Du-Lac-epileringsapparatet, der kan hjælpe med at opfriske huden i ansigtet eller på kroppen.

Klinikken ligger i indbydende, lyse lokaler i Vesterbros pulserende hjerte. Og her giver personalet sig god tid til grundigt at besvare spørgsmål og opfylde dine behov, så du føler dig tryg og godt informeret.

Der arbejdes meden lille, fin nål uden på hudens overflade, men der bliver aldrig prikket hul i huden. Det sikrer en smertefri behandling med et effektivt resultat. Efter behandlingen bliver der smurt et tyndt lag heal-up ampul på det behandlede område.

I tiden efter behandlingenskal du smøre det behandlede område fem gange dagligt for at undgå komplikationer. Der bliver dannet en lille skorpe på den centrale del af behandlingsområdet, og det er vigtigt, at den får lov at sidde på i 7-10 dage.

Skorpen må ikke pilles af, da det kan give ar og eventuelt gendanne de fjernede hudgener. Det flotteste resultat opnås ved at lade den sidde så længe som muligt.

Så oplev en hud, der er pænere og renere at se på allerede efter 1 behandling hos skinDIFFERENZ.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.03.2012 til 29.04.2012.

Bestil tid online på www.differenz.dk under kontakt og tider.

Husk at oplyse dit Downtown-referencenummer

Max. 1 værdibevis pr. person

Max. 250 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider:

Man: 8-18

Tir-tor: 8-17.30

Fre: 8-17

Lør: 9-14

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Skin Differenz
CVR: 25039327

Adresse

Frederiksberg Allé 44
1820 Frederiksberg C
  • Skin Differenz
    Istedgade 132
    1650 København V
    Tlf.: 33 25 14 14
Vælg variation
Vælg variation