mk_001.JPG
mk_002.JPG
mk_003.JPG
mk_004.JPG
mk_005.JPG

Få styr på livsstilen med et sundhedsforløb og kostplan

899,- / 1.800,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Tjek op på dit helbred, få lagt en effektiv kostplan med 3 opfølgende møder og smid de ekstra kilo. Marlene Hjortebjerg guider dig til et sundere liv

Sundhedsforløb, der får dig på rette kurs

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Et sundhedstjek er en god ting af flere grunde. For det første kan de mange målinger fange en eventuel sygdom i opløbet. For det andet kan sundhedstjekket sammen med den rigtige kostplan og ordentlig opfølgning være en effektiv, hjælpende hånd til en sundere livsstil. Og det kan stort set alle bruge - Marlene Hjortebjerg vejleder alle lige fra kraftigt overvægtige til elitesportsudøvere.

Marlene Hjortebjerg er indehaver af MH Kost og Motion, og har en lang baggrund inden for sundhedsvidenskab og idrættens verden. Hun vejleder både firmaer og private, og arbejder desuden som løbetræner. Sundhedsforløbet er effektivt, fordi der følges op på, hvordan det går. Og for Marlene er det vigtigt, at rådgivningen, og ikke mindst kostplanen, både er effektiv og opnåelig.

"Min tilgang til kostplaner er, at de skal være realistiske, og med udgangspunkt i tilgængeligt mad og lokale råvarer. Ud fra hvor meget energi den enkelte krop forbrænder sammensættes kostplanen med portionsstørrelser og råvarer, der kan skiftes ud med lignende," forklarer Marlene, der

laver kostplanen efter den kaloriesammensætning, du har behov for. På kostplanen vil maden være angivet i vægt og antal frem for kalorier. På den måde kan du lettere forholde dig til måltidernes størrelse og slipper for selv at skulle regne i kalorier.

Du vil blive bedt om at registrere din kost for to hverdage samt en weekenddag, som sammen med målingerne vil danne udgangspunkt for kostplanen.

Sundhedstjekket indhold og forløb:

 • 1. uge: 60 minutters kostvejledning inkl. målinger af vægt, BMI, kolesteroltal, blodsukker, blodtryk, aktivitetsniveau, fedtprocent, muskelmasse og BodyAge. Her får du også rådgivning til at nå konkrete mål (f.eks. vægttab) gennem livsstilsændringer og en kostplan, der sendes på mail. Denne sammensættes ud fra dine målinger, din eksisterende kost og den første samtale.
 • 3. uge: 20 minutters kropsanalyse og kort opfølgningssamtale.
 • 6. uge: 20 minutters kropsanalyse og kort opfølgningssamtale.
 • 8. uge: Afsluttende opfølgningssamtale à 20 - 30 minutter.

Betingelser

 • Kan indløses fra 01.03.2012 til 29.05.2012.

Tid bookes på tlf. 28 26 12 83 eller mail mh@kostogmotion.dk

Evt. afbud af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers indløses værdibeviset af hensyn til firmaets planlægning.

Forud for første konsultation skal du notere al kost fra to hverdage samt en weekenddag.

Kontakt Marlene Hjortebjerg for mere info.Information

Åbningstider:

Man: Fra kl. 18.15 og frem efter aftale

Ons: 9-15.30 og fra kl. 19.15

Fre: 9-13.30

Lør: Fra kl. 15 og frem efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

MH Kost og Motion

Adresse

Nørre Søgade 27 A st. tv.
kbh
 • MH Kost og Motion
  Søndersøvej 31, 1. th
  2820 Gentofte
Vælg variation
Vælg variation