Jens_001.jpg
Jens_002.jpg
Jens_003.jpg

??

425,- / 850,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på klip og kur hos frisør Jens Gunnar i Ryesgade på Nørrebro. Ved køb af dagens tilbud får du yderligere 40 % på farve og/eller striber

Et strejf af stjernestøv

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

 

Frisør Jens Gunnar er placeret i hyggelige Ryesgade blandt caféer, antikvarer og små fine specialbutikker. Indenfor eksisterer en afslappet og rar stemning, der straks får mig til at føle mig godt tilpas. Hos Jens Gunnar kan du forvente originalitet, godt håndværk, grundighed og en enorm erfaring. Alt dette leveres i en herlig afslappet og hyggelig atmosfære.

Jens interesse for faget begyndte hos frisør Monroe i København, et kreativt miljø, hvor kopiarbejde var bandlyst. På den måde har han altid været vant til at tænke selvstændigt og innovativt. Siden har han prøvet mange forskellige ting af - bl.a. arbejdet for Gun Britt, stylet modeller under modeugen i København , boet i New York i 3 år og i den forbindelse været med til at lave Sports llustrated og har stylet diverse kendte Hollywood stjerner. I dag har han valgt at slå sig ned i den hyggelige og trendy del af Nørrebro.

Det er tydeligt at det er frisørfaget, der er i fokus hos Jens Gunnar og det fremhæver han også, da snakken falder på det:

"Det vigtigste for mig er, at den erfaring, jeg har suget til mig i mit arbejde i modebranchen kommer med ind i forretningen. Den grundighed, der hersker i modeverdenen. Det er den, der er vigtig."


Det er vigtigt for Jens stadig at have fingrene i miljøet, og derfor laver han stadig en del arbejde indenfor den eftertragtede modeverden ved siden af salonen. Han understreger, at kernen i frisørfaget er at kunne transformere modellernes showlook til salonens kunder:

"Det nytter ikke noget at sende sine kunder ud af døren med pink striber eller et asymmetrisk pandehår, hvis ikke det passer til kundens personlighed og hverdag."


Frisør Jens Gunnar er et spændende bekendtskab og med mere end 15 års erfaring - kan du være sikker på at håndværket er i orden. Du går herfra med lækkert hår og en dejlig oplevelse rigere.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.12.2010 til 14.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på: 22406853Information

Åbningstider & hjemmeside:

Tidsbestilling: Mandag- fredag: 10.00 - 18.00

Åbningstider: efter aftale

www.jensgunnar.com

Aftalepart

Frisør Jens Gunnar
CVR: ??

Adresse

Ryesgade 1
Kbh n
  • Frisør Jens Gunnar
    Jens Gunnar
    Ryesgade 1
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation