klinik1st_01.JPG
klinik1st_02.JPG
klinik1st_03.JPG
klinik1st_04.JPG
klinik1st_05.JPG
klinik1st_06.JPG

Forårsklar negle med Shellac & manicure hos Klinik 1st Class

199,- / 448,-
 • 56% rabat
 • Slutter om

Gør dine negle forårsfine med en Shellac-lakering og manicure hos Klinik 1st Class. Med mange forskellige farvenuancer er der noget til din smag

Forårsklar negle til foråret med Shellac

Journalist: Maja Grønbæk

 

Sig farvel til lang tørretid, ridser og knækkede negle. Det er ikke uden grund, at Shellac fra CND har vundet Danish Beauty Award 2011. I en fusion mellem lak og gelé giver Shellac en ekstrem lang holdbarhed. Lakken bliver påført med en pensel - først underlak, så farve og til sidst overlak - ligesom almindelig neglelak og hærdes med UV-lys. Det betyder, at der ikke er nogen tørretid.

Shellac er hverken allergifremkaldende eller slider på dine negle i samme grad som kunstige negle. Med den revolutionerende lak får du smukke og velplejede negle i mere end to uger.

Inden lakken bliver lagt på får du en manicure, hvor neglebåndene bliver klippet, skubbet og filet efter behov. Neglene bliver filet til, og til sidst bliver neglene plejet med olie og creme. Herefter er det bare at vælge imellem de mange Shellac-farver, der findes - enten almindelig farve eller glimmerlak - som lægges på af de professionelle negleteknikere fra Klinik 1st Class på Nørrebro eller Frederiksberg.

Du kan nyde dine forårsfine neglei op til 3 uger. Den eneste grund, til at du skal have lagt lak igen, er udvoksningen - lakken holder sig nemlig fejlfri. Når den bliver fjernet igen, er det uden brug af file. Det gør den ekstra skånsom mod dine negle og hud, og du kan derfor have den på uden pauser.

Med tilbuddet er det muligt at få helfarvet lak, fransk- eller amerikansk lakering mod betaling af yderligere 50 kroner. Eller en spraytan af hele kroppen og ansigtet for 125 kroner, hvis det bestilles sammen med Downtown-tilbuddet. Du får også 10 procent rabat på alle produkter i begge klinikker.

Betingelser

 • Kan indløses fra 01.03.2012 til 30.08.2012.

Bestil tid online på www.klinik1class.dk (sørg for at vælge den rigtige beliggenhed i fanebladet, når du holder musen over online booking) eller på tlf. 50 71 31 51 (Kbh N.) og tlf. 20 72 07 80 (Frederiksberg).

Afbud skal ske telefonisk eller ved personligt fremmøde senest 24 timer før behandlingen til den klinik man har booket tid på.

Ved udeblivelse er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis og det er ikke længere gældende. Afbud accepteres ikke pr. mail eller sms.

Tilbuddet gælder både til Klinik 1 class på Nørrebro og til Klinik 1st Class på Frederiksberg.

Få spraytan af hele krop og ansigt til 125 kr og/eller fransk lakering eller glimmer oveni Shellac til 50 kr

Max. 2 værdibeviser pr. personInformation

Åbningstider:

Man-fre: 9-19

Lør: 9-16

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Klinik 1 Class
CVR: 32569420

Adresse

Falkoner Alle 57, 1. T. H.,
2000 Frederiksberg
 • Klinik 1 Class
  Solbjergvej 2B (i Sunset Boulevard Solcenter i Frederiksberg Centret)
  2000 Frederiksberg
  Tlf. 20 72 07 80
 • Klinik 1 Class
  Klinik 1st Class Lygten
  Lygten 2C
  2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation